POZNATO GDE JE ŠA ZAVRŠIO NAKON PRETNJI PRODUKCIJI: Uznemirujuće izdanje učesnika Elite nakon haosa (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.03.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bled kao krpa, gleda samo u jednu tačku!

POZNATO GDE JE ŠA ZAVRŠIO NAKON PRETNJI PRODUKCIJI: Uznemirujuće izdanje učesnika Elite nakon haosa (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša, poznati učesnik rijalitija, trenutno prolazi kroz težak period nakon raskida sa svojom dvadesetak godina mlađom devojkom, Mionom Jovanović. Njegova emotivna patnja je dodatno pojačana kada je svestan da je deo odgovornosti za kraj veze nosi i sam, zbog svojih ljubomornih scena i konstantnih napada.

Nakon što je napravio haos na imanju u Šimanovcima i pretio produkciji da će polupati sve oko sebe ukoliko ga ne puste da napusti rijaliti, Aleksić se povukao u Belu kuću i legao pored svoje partnerke u krevet.

Međutim, kako je kamera mogla da uhvati, reper je, nakon što se probudio, izgledao potpuno utečeno i prebledelog lica je gledao samo u jednu tačku, dok se Jovanovićeva izležvala pored njega.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Nenad Aleksić Ša utučen nakon haosa sa Mionom

Podsećanaj radi, Nenad Aleksić Ša se slomljen pojavio u pušionici gde su pokušali da ga uteše i pruže mu podršku u ovim teškim trenucima. Međutim, njegova reakcija je bila vrlo dramatična, vrištao je kao da ga deru i izjavio je da želi da napusti rijaliti, što bi moglo imati ozbiljne posledice.

Neću moći ovde da izdržim do kraja. Da li kapiraš da ja ludim? Ne igrajte mi se sa mozgom! Ne igrajte mi se više sa glavom... Nisam ja lik za rijaliti. Hoću napolje! Ne mogu, bre... Svaki sekund razmišlja. Hoću napolje - vrištao je Ša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading