ŠA POPUCAO PO SVIM ŠANOVIMA: Divljački skočio na Mionu jer neće da bude s njim, ona ga ODUVALA kao kera (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.03.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratno stanje u Eliti ne jenjava!

ŠA POPUCAO PO SVIM ŠANOVIMA: Divljački skočio na Mionu jer neće da bude s njim, ona ga ODUVALA kao kera (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, učesnici rijaliti šou-programa "Elita" ponovo su se našli u žestokom sukobu pred kamerama ovog TV formata. Ovog puta, turbulentni par je rešio da po ko zna koji put stavi tačku na svoj odnos, međutim, njihovoj žučnoj raspravi nije bilo kraja. Marko Đedović je pokušao da umiri strasti u pušionici, ali su Miona i Ša "terali" po svom.

- Poenta je da nije bilo nikakvog grljenja zato treba da smiriš strasti, on je nju pre neko veče napušavao kad je ušao Stanislav i kad je rekao nešto za suđenje - rekao je Đedović

- Ja sam čist lik, ajde završi sa mnom ako sam lažov - odbrusio je Ša.

- Ma, mene to ne zanima, ti si jedno go*no lažljivo ispao prema meni, ja sad idem da se tuširam, a ti idi šetaj - rekla je Miona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša i Miona se svađaju Elita 7 Zadruga

- Zakuni mi se da ne želiš da se miriš sa njim i da mu ne daješ lažnu nadu - vrštao je Ša.

- Evo, kunem se, ali baš me briga, ti si meni pao u očima, lažovčina si jedna prema meni odvratna - odbrusila je Jovanovićeva.

- Ja sam čist, a ti si ta koja želi da obnovi nešto sa ovim Stanislavom. Pun mi te je ku*ac uzmi ti sad pa sa njim pravi karijeru, sva tvoja go*na nećeš na mene da istresaš - rekao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša i Miona se svađaju Elita 7 Zadruga

- Ljudi spavaju, budalo, ajde ćao... Pa-pa, idi lezi spavaj. Ne zanima me više, nemam o čemu da pričam, slagao si i to je to - priznala je Miona.

- Te fore ti neće proći kod mene, ti nemaš šta meni da opraštaš nego sad pokušavaš da se pereš preko mene. Ja sam svoje sve rekao i ona je sve rekla, nek se je*e sa ovim i neka puši ku*ac - odbrusio je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading