TRUDNA ALEKS ODRADILA ZAHVAT NA SEBI: Odmah se oglasila nakon PROCEDURE, nije mogla da čeka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.03.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija sve objavila javno!

TRUDNA ALEKS ODRADILA ZAHVAT NA SEBI: Odmah se oglasila nakon PROCEDURE, nije mogla da čeka! (FOTO)

Foto: ATA Images

Bivša učesnica i pobednica šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić, broji sitno do porođaja kada će na svet doneti devojčicu. Iako je starleta odlučila da napusti partnera i oca svog deteta, Filipa Cara, njih dvoje će zajedno brinuti o naslednici.

Inače, Nikolićeva je po zanimanju frizer, a neretko se podrgne nekom estetskom tretmanu, te je tako sada odlučila da sama sebi iscrta obrve i pokaže svima da je aktivna i u poslednjim danima blagoslovenog stanja.

- Sam svoj majstor! Hajde da vidimo kakoće i ovo da ispadne - napisala je Aleks sa folijom na svojim obrvama, a zatim u sledećej objavi podelila rezultat i istakla da je zadovoljna kako je sve ispalo.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić instagram

Podsećanja radi, Filip Car je nedavno javno otkrio kada će se Nikolićeva poroditi i na svet doneti njihovu ćerkicu.

Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - ispričao je Filip Car i istakao da će svi njegovi pratioci saznati kada njegova ćerka dođe na svet:

Saznaćete ili preko slika na mom profilu, sa slavlja... Jednostavno, znaćete iz prve ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading