MILJANA REŠILA DA PRAVI DECU! Evo šta je tražila Darjanu! MARIJA KULIĆ ĆE ČUPATI KOSU S GLAVE!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da stvar bude gora, ona je rekla da će namerno da ima intimne odnose bez zaštite da bi ostala u drugom stanju!

MILJANA REŠILA DA PRAVI DECU! Evo šta je tražila Darjanu! MARIJA KULIĆ ĆE ČUPATI KOSU S GLAVE!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica "Elite" Miljana Kulić kaže da će namerno s dečkom Darijanom Radomirovićem da napravi decu, po svojoj želji blizance, kao i da će da ih nazove po bivšem dečku Ivanu Marinkoviću i njegovoj ženi Jeleni Ilić! Da stvar bude gora, ona je rekla da će namerno da ima intimne odnose bez zaštite da bi ostala u drugom stanju, a da će tako, ujedno, da se osveti Marinkoviću za svu patnju koju joj je naneo, kao i za zanemarivanje deteta, koje imaju.

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana i Darjan Radomirović

 


- Što se mog odnosa s Darijanom tiče, mi smo u kombinaciji toplo-hladno, ali smo na to navikli i to nam je u redu. On mi baš prija, nisam ni sanjala da ću ovako dobro da kliknem s njim, to mi nije bilo ni u mislima na početku rijalitija, ali stvari se menjaju - počela je Kulićka, a kad se Ivan Marinković nasmejao, to je izbacilo iz takta:


- Ovaj ovde se smeje, a ne zna šta mu spremam. Decu ću da napravim s Darijanom i nazvaću ćerku i sina po Jeleni i Ivanu ako budu blizanci, a na tome ćemo da radimo! To će da mu bude kazna za ceo život! Nadoknadiću mu tako za sve ovo što je zanemarivao dete, što je pričao da sam neodgovorna majka, a s Darijanom ću da imam porodicu o kakvoj on može samo da sanja. Pa vidite li vi da njega ne podnosi nijedna žena? Ova Jelena ga trpi samo zbog novca, tu nema ni trunke ljubavi, ali ajde da ih pustim da pokažu kako se obožavaju u rijalitiju.

Foto: Pink, red tv

Miljana i Marija Kulić

 


Kulićka je tokom svog izlaganja ubrzo pomenula i majku Mariju Kulić, za koju je rekla da će decu da joj čuva, ali samo u situacijama kad ona ne bude mogla ako bude u rijalitiju.


- Moja majka je već staratelj mom sinu Željku, ali takvu grešku više ne pravim. Decu odsad ja čuvam, a ona će samo kad ja budem u nekom rijalitiju jer smo svedoci toga da je to meni pravo i najbolje zanimanje. Uvaliću ih samo kad nisam u Nišu da tada pazi na njih. Mišljenja drugih me ne zanimaju, a ono što je istina jeste da sam ja učešćem ovde detetu i mojima kod kuće sve obezbedila. Može neko da se ne slaže s tim šta ja ovde radim, ali niko ne može da ospori da sam finansijski osigurala mnogo toga i to je istina - rekla je Miljana, koja je bila na ivici suza, a cimeri su je pomno slušali.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
I tata bi sine

24.03.2024 17:09

Marija ima da ćuti. Ćerka ih izdržava već godinama. I, vrlo inteligentno bira lepe, vredne i spremne da je zadovolje.

I tata bi sine

24.03.2024 17:09

Marija ima da ćuti. Ćerka ih izdržava već godinama. I, vrlo inteligentno bira lepe, vredne i spremne da je zadovolje.