MARIJA KULIĆ POZVALA SUD ZBOG DEŠAVANJA U ELITI: Hitno se oglasila besna kao ris!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah morala da reaguje!

MARIJA KULIĆ POZVALA SUD ZBOG DEŠAVANJA U ELITI: Hitno se oglasila besna kao ris!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Nakon što je sinoćnje izdanje emisije "Gledanje snimaka" privukla pažnju gledalaca, posebno intrigantan momenat je bio pomirenje između Miljane Kulić, Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić. Veče je proteklo u neočekivanom obrtu kada su Teodora i Bebica sedeli u vešeraju, a zatim im se pridružila i Miljana, pokrenuvši razgovor sa njima.

Jedan od ključnih trenutaka bio je izjava Nenada Macanovića Bebice, koji je izrazio kajanje zbog prethodnih svađa i naglasio koliko mu je stalo do odnosa sa Miljaninim sinom Željkom. Ova iskrena izjava izazvala je različite reakcije kod publike, ali je svakako bila ključni element u pomirenju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Miljana Kulić i Bebica se pomirili

Nakon ovog neočekivanog preokreta oglasila se Marija Kulić, ali kako nije bila raspoložena za davanje komentara, kratko je poručila da će se ona i Nenad viđati na sudu.

- Ta tema me apsolutno više ne intersuje. Viđaćemo se na sudu - rekla je Marija, preneo je Espreso.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram.com

Marija Kulić se oglasila

Podsećanja radi, sinoć je u rijalitiju "Elita" došlo do brutalne svađe između Miljane Kulić i Maje Marinković tokom koje su pale najstrašnje rečl između njih dve. Povodom te situacije hitno se oglasila Marija Kulić, koja je žestoko oplela po Maji Marinković. 

- Pa dobro, svi operišu želudac da ne bi bili debeli i da bi bili zdravi, jer zna od debljine da odu holesteroli, trigliceridi i tako dalje. Šta je ona operisala?! Dženet Džekson, šta je ona operisala?! Samo još nije operisala nokte na nogama. Još to da operiše i onda je tuto kompleto. I sočiva je ugradila. Ili menja boji očiva sočivima ili je ugradila, ma katastrofa! To je nenormalno, u redu neku malu korekciju uradiš na sebi što vidiš, ali ona, katastrofa! Ona se pretvorila u plastiku. Ne znam, ljudi kad pipnu, ono sve plastično. Faca joj je toliko izveštačena da nemam reči. Ne da liči na lutku, nego kao da je balsamovana - rekla je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading