PORODIČNA DRAMA! Marija Kulić otkrila sve o Darijanovoj majci - OVO su svi ŠOK DETALJI!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić se hitno oglasila o majci Darijana Radomirovića.

PORODIČNA DRAMA! Marija Kulić otkrila sve o Darijanovoj majci - OVO su svi ŠOK DETALJI!

Foto: ST/D. Kadic, M.M./ATAImages, Shutterstock

Majka rijaliti zvezde Miljane KulićMarija Kulić oglasila se za medije nakon što je majka Darijana RadomirovićaBahrija Radomirović žestoko ispozivanju njenu ćerku ali i nju.

Marija se oglasila i otkrila kakvo mišljenje ima o Darijanovoj majci, pa joj je poslala poruku jasnu. Marija je istakla da Darijan nije samostalan i da joj se ne sviđa način na koji se način njegova majka ophodi prema njemu. 

Foto: Printskrin

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

 

- Ni ja ne želim da se spustim na njen nivo. Nikako mi se ne dopada što je Miljana sa njenim sinom jer je on dokazao da sa četrdeset godina nije samostalan, vec zavisi od žena, Sneža ga uvela, Miljana ga šlepa - rekla je Marija za Espreso, pa dodala:

- Bio bi on kući pre dve nedelje. Miljani Bog vraća dobro i njenom detetu jer je svima njima stavila hleb u usta, da ne bi klošarili po ulicama. Njoj bude žao kad čuje da neko klošari, pa pristane da ga šlepa po rijalitiju. Za ovog sada već zna da je samo rijaliti momak, napokon je shvatila i pristala da joj brže prođe vreme. Ne znam zašto je ona sina prvi put sa 40 godina poslala u rijaliti i sada udruženo pljuju Snežu umesto da budu zahvalni. Miljana za razliku od drugih odlazi isključivo svojom voljom. Takve ljude, nezahvalne, ne podnosim. Ja bih rekla da je njen sin slučaj za posmatranje. Miljana je za njega grom u smislu svega i to žensko - završila je Marija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading