MILJANI KULIĆ IZAŠLI LIŠAJEVI PO LICU: Uživo u programu se pojavila u JEZIVOM STANJU - ŠOK!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila da je dobila veliki problem.

MILJANI KULIĆ IZAŠLI LIŠAJEVI PO LICU: Uživo u programu se pojavila u JEZIVOM STANJU - ŠOK!

Foto: Printskrin

Miljana Kulić

Tokom uživo programa rijalitija "Elita", takmičarka Miljana Kulić iznela je svoje lične probleme sa kožom lica. Ona je istakla da su joj nedavno iskočile razne bubuljice, te da je uzrok tome, po njenom mišljenju, nečistoća i nehigijena koja vlada među takmičarima.

Miljana Kulić je istakla da je primetila kako se mnogi takmičari ne pridržavaju osnovnih higijenskih standarda, te da to može biti jedan od uzroka njenih problema sa kožom.

- Izašli su mi neki lišajevi po licu, šta je ovo, ne znam! Ovo mi je izašlo od štroke ovde što se dešava - rekla je Miljana uživo u programu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 


Njeni komentari izazvali su različite reakcije među ostalim takmičarima. Neki su se složili sa njom, ističući da higijena treba da bude prioritet, dok su drugi smatrali da je ovo pokušaj da se skrene pažnja sa drugih, bitnijih stvari u rijalitiju.

Ova otvorena diskusija o higijeni u rijaliti okruženju podigla je važno pitanje o zdravstvenim standardima i održavanju higijene u takvim uslovima. Često se zaboravlja da su takmičari izloženi stresu i ograničenim resursima, te održavanje higijene može biti izazov. Međutim, ovo otvara prostor za razmišljanje o tome kako unaprediti higijenske uslove u rijaliti programima kako bi se izbegle zdravstvene tegobe među takmičarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u Eliti 7

 


Kao što vidimo, problemi sa higijenom mogu imati ozbiljne posledice po zdravlje takmičara, te bi organizatori rijaliti programa trebalo da preduzmu odgovarajuće mere kako bi osigurali zdrave uslove boravka za sve učesnike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading