MILJANU KULIĆ ČEKA MOĆNIK IZ ŠVEDSKE: Stiže u Niš sa 50.000 evra, otkriveni svi detalji!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić sve javno objavila.

MILJANU KULIĆ ČEKA MOĆNIK IZ ŠVEDSKE: Stiže u Niš sa 50.000 evra, otkriveni svi detalji!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić i te kako je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuje privatne poruke koje dobija. Jedna od njih je šokirala sve!

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Marija Kulić, Miljana Kulić, Darjan Radomirović

 

Naime, Mariji je stiglo obaveštenje da se Miljani udvara imućni gospodin iz Švedske, koji je spreman da plati 50.000 evra za njenu kaznu u rijalitiju. Marija je to javno objavila, a već u sledećoj poruci se navodi da je Nenad Macanović Bebica navodno ukrao novac. 

- Reci Miljani, čitala sam na Fejsbuku milioner iz Švedske kešira 50.000 evra i da ne otkazuje učestvovanje, nema je u emisijama, štrajkuje - glasi prva poruka, a onda i nastavak:

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

 

- A Bebica ukrao novac, piše na Fejsbuku, a prave Miljanu kradljivicom.

Miljana Kulić i Darijan Radomirović su nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca" započeli žučnu raspravu koja je iznenada eskalirala u neočekivano pomirenje. Njena majka, Marija Kulić, momentalno je reagovala, zgrožena onim što joj ćerka svakodnevno priređuje u rijalitiju:

- Katastrofa! Ne, ne, nemam reči, ne znam šta da kažem. Ona sve gore i gore poteze pravi, umesto da ide na bolje, ona se sve više srozava. Neću više da se nerviram, čim prođe Osmi mart, idem 10 dana mozak da odmorim da ne pogledam rijaliti. Ma neka radi šta hoće! Sad se miri, sutra je on pljuje, ma idi bre, beži bre! Tu se više ne zna ko pije, a ko plaća tamo, ni kome je šta na pameti, ni ko šta planira - rekla je Marija za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading