ADVOKAT STIŽE U ELITU ZBOG TUŽBE: Takmičarka odlučila da presavije tabak!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila sve o tužbi!

ADVOKAT STIŽE U ELITU ZBOG TUŽBE: Takmičarka odlučila da presavije tabak!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U nedavnom intervjuu za jednu televizijsku emisiju, Miljana Kulić je otvorila dušu i otkrila sve detalje o tužbi koju je najavila takmičarka rijalitija "Elita" Snežana Jovičić protiv njenog bivšeg dečka Darijana Radomirovića. Naime, kako je Miljana istakla, Snežana je odlučila da podnese tužbu protiv Darijana nakon njihovog raskida u rijalitiju, zbog njegovog navodnog ponašanja koje je doživela kao provokaciju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 


Prema rečima Miljane Kulić, Snežana je donela odluku o podnošenju tužbe nakon što je procenila da je Darijan nastavio da je provocira čak i nakon njihovog raskida u rijalitiju "Elita". Ova odluka je izazvala dosta pažnje kako u rijaliti svetu, tako i među gledaocima, jer retko kada dolazi do ovakvih situacija gde se tužbe podnose između učesnika rijaliti programa.

- Sneža mu je rekla da ako bude ušao kod nje u krevet, da će ga tužiti za to - otkrila je Miljana Kulić. 

- Oni imaju krizu identiteta, čim kreneš da se porediš sa nekim, ti imaš kriz identiteta - dobacio je Đedović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7

 

Iako je ova vest izazvala dosta interesovanja, reakcije javnosti su bile podeljene. Dok jedni podržavaju Snežanin potez da zaštiti svoja prava i donese ovakvu odluku, drugi smatraju da bi eventualno rešenje van suda bilo bolje rešenje za obe strane. S obzirom na to da je rijaliti okruženje veoma stresno i emotivno naporno, mnogi se pitaju da li je tužba zaista neophodna ili bi možda trebalo pronaći mirno rešenje van sudskih procesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading