PRAVO LICE NENADA ALEKSIĆA ŠA SVE ZGROZILO: Monstruozne reči koje je uputio BOLESNIM ljudima kidaju dušu!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša napravio totalni kolaps u rijalitiju ,,Elita".

PRAVO LICE NENADA ALEKSIĆA ŠA SVE ZGROZILO: Monstruozne reči koje je uputio BOLESNIM ljudima kidaju dušu!

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

U rijalitiju "Elita" došlo je do žestoke svađe između Nenada Aleksića Ša i Miljane Kulić. Ova svađa je izbila nakon što je Miljana podsetila Ša da ju je nedavno provocirao i spomenuo bolest njenih roditelja, što je nju duboko povredilo.

Sve je počelo mirno, ali je atmosfera brzo postala napeta kada je Miljana odlučila da stavi tačku na niz uvreda koje je trpela od strane Ša. Njihova komunikacija je eskalirala, a gledaoci su mogli videti kako su oboje izgubili kontrolu nad emocijama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Aleksić Ša svađa

 

Nenad Aleksić Ša je već bio u žiži javnosti zbog kontroverzi tokom učešća u rijalitiju, ali ovaj put je njegova prošlost došla do izražaja na najružniji mogući način. Miljana je istakla da je njegovo ponašanje neprihvatljivo, posebno s obzirom na to da je nedavno spomenuo bolest njenih roditelja, što je za nju bila nepremostiva uvreda.

Svađa je dovela do emotivnog loma Miljane Kulić, koja nije krila koliko ju je Nenadov postupak povredio. Njeni suze i očajanje su dodatno potresli i publiku i ukućane, a potezi Nenada Aleksića Ša su izazvali osudu javnosti.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić

 

- I ti udaraš na bolest nečijih roditelja, kada ti se spomene Tara! Kada sam komentarisala tvoj i Tarin odnos, objektivno, ti si udario na bolest mojih roditelja! Pazi šta želiš, jer možda ti se ostvari! Ja želim da budem prva u Eliti, uz Božiju pomoć! Ja se molim svakog jutra, za zdravlje porodice, za mene, za uspeh, za sina! - odbrusila je Miljana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading