MIONA I STANISLAV UHVAĆENI U LAŽI! Sve isplivalo UŽIVO u emisiji, Ša saznao za GORKU ISTINU!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i Stanislav Krofak uhvaćeni u laži!

MIONA I STANISLAV UHVAĆENI U LAŽI! Sve isplivalo UŽIVO u emisiji, Ša saznao za GORKU ISTINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije ,,Gledanje snimaka" prošle noći, Marko Đedović sedeo je sa Mionom Jovanović u pušioni, gde su pričali o njenom odnosu sa bivšim dečkom Stanislavom Krofkom, kog je prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša

Đedović je istakao da su se i Miona, i Stanislav spetljali u svojim pričama, zbog čega mnogi sumnjaju u njihovu iskrenost, te je ona pokušala da mu objasni šta se desilo kada je njen bivši ušao u rijaliti, zbog čega je odreagovala vrlo čudno, o čemu su mnogi već spekulisali u Beloj kući. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- Pitaj bilo koga da li je normalno da ljudi idu i pričaju sa bivšim momcima, a imaju novog partnera?! Nije mi samo jasno to s vrata ako je Stanislav imao nešto da kaže, zašto nije rekao nešto, a ona ako je već imala da kaže, mogla je da mu kaže:''šta ti hoćeš?'' Oboje su se spetljali - rekao je Đedović.

- Ovo sa strane izgleda kao da Stanislav želi da ismeje tvoju vezu sa Ša, a da ti sve to na neki način ublažavaš - dodala je Žana.

- Imate li decu Stanislav i ti? Imovinu? - upitao je Đedović.

- Ne - odgovorila je Miona.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

 

- Šta onda imate da pričate? Ne igrajte mi se s mozgom! Želite da pričate o tome kakav vam je se*s bio? Nije mi jasno - rekao je Đedović.

- Ovo je bolest ili Minina želja da se pomiri sa njim - dodao je Ša.

- Ja sam želela samo da mu kažem da nisam želela da ga poveredim i da ni najgorim snovima nisam mislila sa će se ovo desiti, ali se desilo. Zanima me što se čuo s mojima, on je njih upoznao samo kad smo išli po stvari do Kragujevca, otišli smo u restoran posle. Povraća mi se sve vreme i imam dijareju. Nije mi dobro - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading