OTAC SE ODREKAO UČESNICE ELITE: Puče bruka u porodici, napustila BOLESNU BABU!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u porodici Jovičić!

OTAC SE ODREKAO UČESNICE ELITE: Puče bruka u porodici, napustila BOLESNU BABU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Snežana Jovičić, učesnica popularnog rijaliti programa "Elita", izazvala je brojne kontroverze svojim učešćem. Njene žustre rasprave i svađe sa cimerima privukle su pažnju gledalaca, a posebno su izazvale reakcije njeni odnosi unutar porodice, o čemu je nedavno javno govorio njen otac Novica Jovičić.

Snežanini konflikti sa cimerima redovno su eskalirali u žestoke verbalne duele, često otkrivajući detalje iz njenog privatnog života. Darjan Radumirović, njen nekadašnji partner, javno je optužio Snežanu da je zanemarila svoje roditelje i babu, optužujući je čak i za zanemarivanje i izgladnjivanje svoje bake. Ovi tvrdnje su potvrđene i u emisiji "Nominacije", gde su učesnici diskutovali o Snežaninom odnosu sa porodicom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Snežana Jovičić

Povodom svega što se dešava oglasio se i otac učesnice "Elite", Novica, koji ne može da sakrije koliko je razočaran u svoju ćerku. On je otkrio da je Snežana bolesnu babu ostavila samu kući, a da iako je njegova ćerka, za njega više ona ne postoji.

- Zbog svega što je Snežana u životu meni uradila, mogu slobodno da kažem da ona za mene ne postoji. Ne zanima me ona. Jedino što mogu da kažem da je njena baka teško bolesna, jer ju je ostavila samu u kući - istakao je za Pink.rs Snežanin otac.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Jovičić i Darjan Radomirović

On se već Snežane jednom javno odrekao, a sad samo potvrdio da stoji pri svom stavu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading