ĐEDOVIĆ SKRESAO LAŽNA KRILA MAJE MARINKOVIĆ: Popustile mu kočnice, surovu realnost joj SASUO U LICE!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije očekivala da čuje od njega!

ĐEDOVIĆ SKRESAO LAŽNA KRILA MAJE MARINKOVIĆ: Popustile mu kočnice, surovu realnost joj SASUO U LICE!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Marko Đedović sasuo je nikad surovije Maji Marinković sve što misli o njoj i zamerio joj što se nakon brutalnih reči pomirila sa Miljanom Kulić, ali i najstrašnije vređala Aneli Ahmić i Aleksandru Nikolić

- Nemaš problem, videli smo druženje, meni si na krevetu rekla da bi bila sa nama da izađemo u grad. Pričaš o zakletvama, a ti se klela u oca koji te je podigao i samo njega imaš, kanal, netačno. Ja ti pričam kako ti pričaš neke stvari, a nije sve tako. Nemaš ti mržnju prema njoj, nego ti napadaš jer je dobra fora. I meni je dobra fora da se svađate, pa zato i ćutim. Kako možeš da pričaš da ćeš sa ološima da izlaziš? - rekao je Đedović.

- Ne, ona je prema meni bila korektna i ja prema njoj dok Janjuš nije došao i ona situacija u rehabu i od tada kreće konflikt - rekla je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović i Maja Marinković

- Vidi, onda: "Objektivna sam, ja smem sa svakim", posle toga ideš i moliš Miću da ti ispegla situaciju sa Miljanom, posle toga pričate jedna drugoj priče u kupatilu. Sa Slađom nisi otišla do kraja, ne biraš s kim se družiš, kada uđeš u konflikt ne ideš do kraja zato što ni tebi ne odgovara, ne odgovara ni njoj. Ja sam imao s nekim s kim sam se družio konflikt, ali se nismo onako prozivali i vređali i vikali da nas je sramota - rekao je Đedović.

- Ti bi mogla da kažeš kada se sad posvađaš: "Sramota me je", a ti si nastavila da se družiš s njom. Znači, ti si na moru bila sa osobom od koje te je sramota - rekao je Anđelo.

- Mene ovde ljudi gledaju kao pretnju. Ovo se gleda od 2. septembra. Ovde su svi bogougodni mesec, dva, tri - rekla je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović, Anđelo Ranković i Maja Marinković

- I ti si kako ti treba. Boža kaže da bi te je**o, ti ga posle tri dana zoveš da ti nosi džakove...Nisi ti bila strejt, pa lezbijka, pa strejt pa da te pohvali narod jer ne voli takve vrste odnosa... Šta je ta Aleksandra toliko strašno uradila?! Došla ovde, prozivali je kao za sve vas - rekao je Marko.

- Za mene niko nikada nije rekao da sam ku**a - rekla je Maja.

- Ne možete da imati tri, četiri partnera za 10 meseci i da ne budete ku**a, ku**e ste - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Taki

24.03.2024 00:49

Đedović uopšte nije meritoran da Maji bilo šta pridikuje jer je igrač produkcije i njen lažan prijatelj (tako se predstavljalo) . Njemu je zadatak da štiti onu narkomanku Aneli i da kanali Maju , a Maja to sve zna i ne zarezuje to šta je on danas trabunjao . Maja je ove sezone VRH vrhova i lažu stalno na njen račun. Ima bre snimak gde Miksi moli Miću da zove Maju na pomirenje u Hotel. Tako da je Đedović Lažov . Maja do pobede .

ivke

24.03.2024 10:02

@Taki - Maja ne moze da bude vrh jer je dno, najpromiskuitetnija osoba, najnemoralnija, najgluplja. Ako odes sa ocem kod skolske drugarice u kucu njenog partnera i spandjas se sa njim ne mozes se oprati glupom pricom ,,sto nije vezala kera". Usla je kao Stanijin dzelat, donela Janjusu trenerku, obletala oko njega usla mu u krevet pretila Aneli ,,videces ti da cu ja biti sa njim,, a kada je nije hteo krenula je da kidise na Aneli, vredja, vrcka, vristi i pravi budalu od sebe kao i uvek. Nije dovoljno ustati i vredjati ljude a hvaliti sebe, njeno se zna, niko je nece osim za usput. To sto ona ne zna znacenje reci k u smislu zena lakog morala je njen problem, prostitutka je nesto drugo. Maja ne ume da se ponasa, niko je ne postuje i ne zeli za ozbiljnu vezu bas zato sto ona svoj nemoral shvata kao svoju fatalnost. Glupa je zato tako i prolazi. Miljkovic Janjus Car Corba Bilal Slavnic Markovic Mensur Raspopovic Fetic... dno dna a kaze ja nisam k

Aca

24.03.2024 10:25

Svako je tamo merodavan da kaze sta misli, nije ni Maja merodavna pa prica sta joj padne na pamet, Djedovic nije rekao nista sto se ne zna,sve je to vidjeno na tv, nije nista izmislio. On je takmicar kao i svi, ne mora on nikoga da stiti nego da gleda sebe kao i svi, to sto kaze sta misli treba da kazu i drugi ali nazalost glupi su i neskolovani pa ne znaju. Maja takodje nije imuna na ono sto drugima spocitava, sto se tice stava Maja je mogla da odbije da prica sa Miljanom i pokaze stav, nije bitno ko je koga zvao, ako neces onda neces i ne moze te niko naterati, znaci Maja nema stav jedno prica drugo radi, o sebi recima kao o savrsenom bicu a delima kao zadnja pacavra. To je pokusao da joj objasni a sto ona nema kapacitet da to uklaviri uostalom kao i njena podrska to je vec njihova slika. I da taj Djedovic nije rekao nista od toga publika vec odavno misli isto to o Maji. Hvali je samo tata i sama sebe, svi drugi se sprdaju sa njom iza ledja jer nece da imaju posla sa histericnom agresivnom devojcurom.