ANĐELO ZGROZIO NAROD: Jednim potezom svima PAO U OČIMA, ispog ovog SNIMKA ga urnišu NEGATIVNIM KOMENTARIMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije znao da je on ovolika tračara!

ANĐELO ZGROZIO NAROD: Jednim potezom svima PAO U OČIMA, ispog ovog SNIMKA ga urnišu NEGATIVNIM KOMENTARIMA! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković danas je napustio proslavu rođendana Stanislava Pantere kako bi otrčao do hotela i Marku Đedoviću preneo aktuelna dešavnja. On mu je prvo otkrio da Milica Veličković spletkari i prenosi ljudima kako će Miona Jovanović uezi šminku koja je stigla od njenih fanova, a onda mu obelodanio i šta piše u čestitkama. 

- Koliko je ova Milica bolesna devojka, kaže Milica: "Miona će da uzme šminku, bravo za čestitike, neki nisu ni dve dobili" - govorio je Anđelo. 

- Milica je rekla za Anitu i tebe da bolesnicu njoj kače na vrat - dodala je Miljana. 

- Ja ću da ih ignorišem. Neko mu je napisao da čuva honorare i da otvori igraonicu sa toboganima. Od njegovih bližnjih niko nije nju pominjao, čestitali su mu radnici i prijatelji... Lepo sve to izgleda - pričao je Anđelo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

- "Koja je on baba tračara postao", "Tračara fuj", "Koji g*vnar od čoveka, ovo radi pravi muškarac? Od početka sam provalila da je dečko p*derčina u svakom pogledu, sam ne bi izdržao ni dva dana tu. On mora da ima sve oko njega i Anite, fuj g*vnar težak" - glasili su komentari ispod ovog klipa na stranici koja rati sva dešavanja iz rijalitija.

Kako je to izgledalo možete da pogledate u nastavku ovog teksta. 

Inače, Anđelo se više puta našao na meti beutalnih komentara jer se ponovo druži sa Đedovićem, a imao je brutalne sukobe sa njim, zbog kojih nisu pričali još od "Zadruge 5", zbog čega mnogi smatraju da sad ima potrebu da mu se dodvorava. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
djole

22.03.2024 19:54

KOJI slinavko uvek je takav bio

Baba

22.03.2024 20:52

Baba Anđelo, tračava baba. To je najgora osobina kod muškarca.