MIONINA MAJKA SE OBRATILA PANTERI: Objavljena nikad viđena slika, ovo bi promenilo TOK RIJALITIJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.03.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša će poludeti kad sazna za ovo!

MIONINA MAJKA SE OBRATILA PANTERI: Objavljena nikad viđena slika, ovo bi promenilo TOK RIJALITIJA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti učesnik "EliteStanislav Krofak danas proslavlja svog 36. rođendan, povodom kog će biti organizovana žurka na imanju u Šimanovcima. 

Kad je počela proslava u "Dubiozi" svi su prvo primetili slike sa Mionom Jovanović koje su stigle od Stanislavove podrške a onda je nastao muk, kako bi se pročitale čestitke. Pored toga što su stigle poruke od Panterine zajedničke podrške sa Mionom, dobio je čestitke od porodice, prijatelja, ali i ćerke. 

Međutim, mnogi su očekivali da stigne čestitka Mionine porodice, jer je poznato da su mu se javili pre nego što je ušao u rijaliti, ali se to ipak nije desilo. Međutim, njena majka odlučila je da se oglasi putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i bivšem zetu uputi rođendansku poruku i to sa slikom na kojoj pozira sa Mionom. 

- Srećan rođendan - napisala je njena majka i dodala emotikone. 

Republika

Foto: instagram.com

Mionina majka čestitala rođendan Stanislavu

Miona je danas takođe pokušavala da sazna od ljudi od koga je sve Stanislav dobio poruke, jer se po komentarima koji kruže na društvenim mrežama shvata da se i ona nadala da da se oni obrate. 

Mnoge zanima kako će reagovati Nenad Aleksić Ša kad ako ovo sazna, a publika navija da do ove informacije dođe večeras u emisiji "Pitanja novinara", kako bi dobili odgovor repera. 

Inače, danas je među četitkama dođa i poruka od Vanje Ignjatović, koja je želela da sakrije svoj identitet, ali je Stanislav obelodanio da se radi o njoj. 

Republika

Foto: instagram, pink/printscreen

Stanislav Krofak i Vanja Ignjatović

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading