MAJA MARINKOVIĆ TUMARA PO GROBLJU: Taki roni suze, obelodanio detalje koji teraju JEZU U KOSTI!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki obelodanio potresne detalje o svojoj mezimici!

MAJA MARINKOVIĆ TUMARA PO GROBLJU: Taki roni suze, obelodanio detalje koji teraju JEZU U KOSTI!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Tokom nedavnog gostovanja u jednoj emisiji, Taki Marinković je otkrio neke skandalozne detalje iz života Maje Marinković koji su izazvali različite reakcije javnosti. Taki je poznat po tome da iznosi kontroverzne informacije, a ovoga puta se radilo o njegovoj mezimici. 

Taki je otkrio kako je Maja patila zbog gubitka svoje bake. Kroz suze i jecaje, Taki je podelio detalje o Majinom vezivanju za baku i teškim trenucima koje je prošla nakon njene smrti. Posebno je istakao jedan trenutak kada je uhvatio Maju kako razgovara sa bakom na groblju, otkrivajući da je Maja redovno posećivala grob svoje bake i razgovarala s njom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Maja Marinković i Taki

Jednom mi komšija kaže, Taki, Taki dođi, kaže, evo sad sam ti sreo Maju ode, otišla je kaže na groblje kod bake, ja otrčim to je 200 metara od kuće, kaže ona ja imam tajne sa bakom - kroz suze govorio je Taki pa nastavio:

- Mnogo mi je teško, ne mogu da pričam na tu temu, nisam, ne volim patetikom da se bavim ali ovo je istina. Kad ona sedi pored spomenika, pored groba i priča sa bakom - rekao je Taki u jednoj emisiji i otkrio da je Maja redovno išla na groblje i stalno pričala sa bakom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković i Taki

Poznato je da se razni skandali vezuju za Maju Marinković, ali ovi detalji nisu boli poznati javnosti, niti je ona osoba koja tako lako pokazuje svoju ranjivu stranu, što je mnoge iznenadilo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading