OGLASILA SE MAJKA TEODORE DELIĆ! Oktrila šta misli o Bebici posle svađe koju je imao s njenom mezimicom!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanji se sviđa Tea, ali ona voli Nenada to je tako i ja poznajem dobro moju ćerku i znam šta ona oseća!

OGLASILA SE MAJKA TEODORE DELIĆ! Oktrila šta misli o Bebici posle svađe koju je imao s njenom mezimicom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su vesti o flertu učesnice Elite Teodorom Delić sa Nemanjom Gačićem dospeli u javnost, njena majka Slavica odlučila je da se oglasi za Pink.rs i iznese svoje mišljenje o celoj situaciji. Ona je istakla da smatra da je Nemanja kriv što se meša u vezu njene ćerke sa Bebicom koji je takođe u Eliti, te da je duboko razočarana njegovim postupcima.

- Nemanji se sviđa Tea, ali ona voli Nenada to je tako i ja poznajem dobro moju ćerku i znam šta ona oseća. Ništa strašno nije uradila da je toliko osuđuju, Nemanja je njoj uradio to jer je hteo da im rasturi vezu. On je kriv jer je bio navalentan i sve vreme joj se nabacivao, kriv je zato što joj je slao srca i poljupce - rekla je Slavica, pa je dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Gačić

 

- Ona nije bila intimna ni sa kim, da bi bili ovoliki napadi na nju, ali ja sam ponosna na svoju ćerku kako izdržava sav ovaj teror od strane ukućana i lavovski se bori za svoju ljubav.

Podsećamo, učesnici Elite Nenad Macanović Bebica i njegova za sada bivša devojka Teodora Delić raskidaju i mire se iz sata u sat, a sada mu je otkrila i priznala da se ne oseća voljeno pored njega.

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora i Bebica

 

Oni su se izolovali, pa su u dnevnoj sobi razgovarali o tome u kakvom im je stanju veza, pa je Delićka bila iskrenija nego ikada. 

Nisam nekako srećna pored tebe. Mislila sam da će ovo da cveta, da će sve biti samo još bolje, a onda sam videla da si skroz rastrojen i da ne mogu više da te prepoznam. Nije mi jasno šta ti je u glavi. Ti tvrdiš da se ništa ne dešava, ali ne bih rekla da je tako - pričala je ona, a Bebica se nadovezao: 

Ne pada mi napamet da te gledan nesrećnu. Hoću da se lepo družimo, da sve bude kako treba i ako treba da napravimo pauzu. Mene zanima naša sreća, a ne ovako da se gledamo, a da primećujemo da smo oboje tužni. Rasmislićemo i donećemo zajedno najbolje rešenje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

15.03.2024 16:12

Bozeee, ja ne verujem sta ova zena prica. Kao i majka Sparavalo, nisu im krive cerke , sto je ocigledno kakve su , vec traze krivce u drugim osobama. Nije ni cudo sto su im cerke takve …. za zaobici u velikom luku !