NISMO MI NJU NAŠLI PORED KONTEJNERA DA SE TAKO PONAŠA! Oglasila se majka Teodore Delić, evo šta sad misli o Bebici i Miljani Kulić! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnisala je Nišlijku zbog ponašanja!

NISMO MI NJU NAŠLI PORED KONTEJNERA DA SE TAKO PONAŠA! Oglasila se majka Teodore Delić, evo šta sad misli o Bebici i Miljani Kulić! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Majka učesnice Elite Teodore Delić, Slavica Delić kaže da je jezivo kako se Nenad Macanović Bebica ponaša prema njenoj naslednici u nekim trenucima, pa je užasnuta time kako je tretira Miljana Kulić, jer je njena porodica nije našla na ulici.

Ona je gledala haos koji se desio između njene ćerke i Bebice, a zatim i sa Miljanom, pa je rešila da da svoj sud. 

Foto: Printskrin

Bebica i Teodora Delić

 

- Jako smo teško podneli kad se Miksi zaletela i nabila joj prste u oko, moj muž je šećeraš i bilo nam je jako teško. Teodora je ispala kolateralna šteta, mi nju nismo našli na putu, odgajana je kao malo vode na dlanu. Ne mogu da verujem dokle su ljudi spremni da idu iz čiste zlobe, to je jezivo ponašanje - rekla je Slavica, pa je nastavila dalje sa komentarisanjem:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić je napala žestoko Teodoru Delić

 

- Što se tiče sinoćnje situacije Teodora i Nenad se vole, tu su krenuli rijaliti igrači da ih provociraju, Kačavendi je Teodora trn u oku i njoj je samo bitno da ih rastavi. Bebica je kao perifernim pogledom gledao u Miljanu i Gačić je tu hteo malo da zamrsi, ja mislim da mu se Teodora malo sviđa ali njega boli što ga Teodora gleda samo kao prijatelja. Smatram da joj jeste pravi prijatelj ali ne razumem zašto baca takve rovce. Bebica je prošli godine stvarno voleo Miljanu ali je on kod njih tamo u Nišu oboleo od štitne žlezde, a nije ništa loše uradio, on je njima odradio to što je živeo kod njih, Miljani je bio tu u najtežim situacijama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading