MAJKA TEODORE DELIĆ URNISALA KAČAVENDU! Zbog naslednice spremna da je vređa do besvesti!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo neće ostati na ovome!

MAJKA TEODORE DELIĆ URNISALA KAČAVENDU! Zbog naslednice spremna da je vređa do besvesti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka učesnice Elite Teodore Delić, Slavica Delić ne može da sakrije animozitet prema Mileni Kačavendi, koja konstantno omalovažava i šikanira njenu ćerku. Ona je rekla da Milena mrzi ceo svet i sebe, pa je to razlog animoziteta prema Teodori. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Znam da su Kačavenda i Đedović svašta komentarisali i pričali o Teodori, šta da vam kažem... Oni do podne mrze sebe, a od podne ceo svet, šta ima veze oni su se tako dogovorili i treba da je tretira kao princezu. To pokazuje koliko se zapravo vole. Ona njemu ponekad nešto pomogne, ona je navikla tako da živi, uvek je plaćala da joj drugi spremaju, ipak je mlada devojka i još uvek nije navikla da kuva - objasnila je ona.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nemanja Gačić

 

Inače, odnos Teodore Delić i Nemanje Gačića i dan-danas intrigira javnost, a on je glavni uzrok svih Teodorinih svađa sa Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojim je Teodora trenutno u vezi.

Tokom emisije "Pretres nedelje", Nemanja je odlučio da prizna emocije Teodori, što je javnost ostavilo u šoku, a Teodora je završila u suzama, čime je dodatno zbunila Bebicu:

- Ja sam nju stvarno gledao kao drugaricu, nikad je nisam doživljavao kao osobu sa kojom bi bio, lagao bi sada kada bih rekao da mi se ne sviđa, kad mi se nasmeje i kad mi pošalje srce, to je primetila Danka, i ja sam njoj u jednom momentu rekao da počinjem da osećam nešto prema njoj, Danka je primetila da se mi smejemo i gledamo, gde je ona Danki rekla da ja ne smem da ustanem i da priznam to, ja sam njoj rekao da ja sa njom nisam imao više od 3 sata razgovora i da ne mogu da uđem sa njom u vezu jer ne znam ni ko je, ni šta je , rekao sam joj da ne razmišljam o toj devojci od spolja na šta se ona nasmejala. Ja mislim da je to obostrano i da se ja njoj sviđam - priznao je Gačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading