MAJKA GA OSTAVILA, A ON POKUŠAVAO DA JE NAĐE! Pretužna životna priča čuvenog pevača! Ovo tera suze na oči! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.03.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog saznanja, a ponovnim slušanjem “Jelene”, i današnjim generacijama pojavi se knedla u grlu!

MAJKA GA OSTAVILA, A ON POKUŠAVAO DA JE NAĐE! Pretužna životna priča čuvenog pevača! Ovo tera suze na oči! (VIDEO)

Foto: youtube.com

Muzičar Mišo Bartulica, osnivač i gitarista čuvene grupe Bolero, pesmu "Jelena" posvetio je majci, koja ga je ostavila po rođenju, što je nateralo suze na oči mnogima, koji su mislili da numera ima skroz drugačije emocije u sebi. 

Naime, mnogi poznati muzičari opevali su svoje životne priče u stihovima koji su popularni hitovi. Tako se jedna teška životna priča krije iza pomenute pesme.

Foto: youtube

Mišo Bartulica

 

Prema pričama koje kruže, kada je kasnije pokušao da je pronađe, ona nije htela da ga vidi, što je opevao u poslednje dve strofe pesme.

Nakon ovog saznanja, a ponovnim slušanjem “Jelene”, i današnjim generacijama oči se napune suzama.

 

 

- Nismo svi iz ljubavi stigli na ovaj svijet, proplakan u čašu kad nema niko da te zavoli. Još postoje istine koje vole boleti, zbog mene nikad, nikad neceš plakati. Nikada se nismo sreli vremena nismo imali da mi oči obrises da mi ruke miluješ. Jer ja sam tuge kvasio tuđim suzama, ko nekad moja draga svojim očima - glasi jedan deo teksta pomenute pesme. 

Mišo je nedavno pričao da je srećan što su mnoge generacije rasle uz muziku ove grupe. 

Naši počeci su bili teški. Spomenuću Slobodana Vujovića Vuju, tadašnjeg muzičkog direktora “Diskotona”. Ništa ne bismo snimili nije bilo Vuje. Činilo da pesme nemaju perspektivu, ali sam verovao u ono što radimo, sa velikom dozom arogancije prema onima koji to nisu prepoznali. Nisu prepoznali ni Miletove vokalne mogućnosti, a ni moje autorske. Zahvalan sam Vuji na tom “negubljenju vremena”. Nedavno, na koncertu u Sarajevu, u 15 prvih redova skoro da nije bio niko iznad 17 godina i sa usana i iz očiju čitate da su te pesme ostale, duboko u tim ljudima sve vreme. Nestvarno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading