ŽENE IZ BOLNICE OTKRILE UŽASNU TAJNU: Majka drogirala dete bromazepamom pred njihovim očima!

Autor:

Hronika

13.03.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja na drogiranje deteta.

ŽENE IZ BOLNICE OTKRILE UŽASNU TAJNU: Majka drogirala dete bromazepamom pred njihovim očima!

Foto: RINA

Dve žene koje su bile smeštene u istoj bolničkoj sobi kao Milena R. iz Smedereva i njena četvorogodišnja ćerka, svedočile su tokom istrage o šokantnom događaju. One su tvrdile da su bile svedoci kako je Milena uzimala lekove iz ormara, drobila ih i mešala sa sokom pre nego što bi ih dala detetu. Nezvanično, policija je pronašla bromazepam i diazepam među Mileninim ličnim stvarima, dodatno potkrepljujući sumnje o drogiranju deteta.

Loše stanje deteta u bolnici

Milenina ćerka je primljena u bolnicu 28. februara u veoma lošem stanju. Milena je tvrdila lekarima da dete ima problema sa drhtanjem i da nije u mogućnosti da stoji na nogama. Ona je takođe tvrdila da dete nije konzumiralo nikakve lekove, međutim, dodatne analize su potvrdile sumnje lekara. Rezultati analiza su pokazali visoku dozu sedativa u devojčicinoj krvi, što je samo pojačalo sumnje da je ovo nije prvi put da se ovakav slučaj desio.

Prošla prijava za fizičko zlostavljanje

Interesantna činjenica je da je Milena već imala prijavu za fizičko zlostavljanje deteta 2021. godine. Međutim, Centar za socijalni rad u Smederevu doneo je odluku da nema dovoljno saznanja ni dokaza koji bi potvrdili ove tvrdnje. Takođe, dodatna činjenica je da je Milena bila na evidenciji za primanje novčane pomoći, što može ukazivati na njeno teško finansijsko stanje.

Optužba za nasilje u porodici

Mileni R. je stavljeno na teret nasilje u porodici, zbog čega joj je određen pritvor do 30 dana. Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a očekuje se dalji razvoj situacije dok se ispituju svi detalji ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading