MAJKA IZ SMEDEREVA PRE TRI GODINE IMALA PRIJAVU ZA NASILJE! Osumnjičena trovačica saslušavana zbog fizičkog zlostavljanja ćerke

Autor:

Hronika

12.03.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena R. (43) iz Smedereva se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je svoju ćerku (4) trovala bromazepamom tokom dužeg vremenskog perioda.

MAJKA IZ SMEDEREVA PRE TRI GODINE IMALA PRIJAVU ZA NASILJE! Osumnjičena trovačica saslušavana zbog fizičkog zlostavljanja ćerke

Foto: pixabay.com

Osumnjičena je čak radila ovo i za vreme bolničkog lečenja na Institutu za majku i dete u Beogradu.

Prethodne prijave i odluka Centra za socijalni rad

Milena je već imala prijavu 2021. godine zbog fizičkog zlostavljanja deteta, ali je Centar za socijalni rad u Smederevu doneo odluku da nema dovoljno saznanja ni dokaza da majka vrši zlostavljanje. Takođe, zanimljivo je i to da je Milena bila na evidenciji za primanje novčane pomoći, prenosi Telegraf.

Foto: unsplash/ Ksenia Yakovleva

 

Milena je uhapšena 8. marta ove godine nakon što su lekari sa Instituta za majku i dete dobili zastrašujuće rezultate analiza sa Vojnomedicinske akademije. Prema izvorima, količina bromazepama pronađena kod devojčice ukazuje na to da je otrovana ne samo u periodu dok je bila na posmatranju u bolnici već i ranije. Ova količina bila je čak pogubna i za odraslog čoveka, a ne samo za dete.


Sumnja se da je Milena ćerku trovala tako što je lekove drobila u sok i davala joj da pije. Kako su mediji preneli, Milena je 29. februara ove godine dovela dete u bolnicu tvrdeći lekarima da "ne može da hoda i da ima konstantna trzanja". Nakon brojnih analiza, lekari su posumnjali da je dete otrovano, a rezultati iz krvi i urina bili su više nego uznemirujući.

Privođenje i pritvor

Milena je saslušana i po zahtevu tužilaštva zbog nasilja u porodici i sada se nalazi u pritvoru do 30 dana. Ova šokantna situacija privukla je pažnju javnosti i izazvala ogorčenje širom zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading