MAJKA IZ PAKLA KRALA LEKOVE IZ VITRINE BOLNICE! Nedostaje nekoliko pakovanja SEDATIVA, detalji HORORA u Beogradu!

Autor:

Hronika

12.03.2024

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druge majke prijavile Milenu R. kada su videle šta radi.

MAJKA IZ PAKLA KRALA LEKOVE IZ VITRINE BOLNICE! Nedostaje nekoliko pakovanja SEDATIVA, detalji HORORA u Beogradu!

Foto: Pixabay

Milena R. iz Smedereva uhapšena je u petak 8. marta zbog sumnje da je svoju četvorogodišnju ćerkicu trovala sedativima, a čitav slučaj je otkriven kada su majke druge dece koje su bile zajedno sa njom i njenom ćerkom u sobi lekarima je prijavile.

- Lekari sa Instituta su rekli da su od majki dece koje su bile u sobi sa M.R. i njenom ćerkom saznali da M.R. iz vitrine uzima lekove i ubacuje ih u sok i zatim daje detetu - kaže izvor Blica.

Kako se dalje navodi, iz vitrine sa lekovima nedostaje nekoliko pakovanja sedativa bromazepama i bensedina, a flašica je predala laboratoriji.

Podsetimo, majka iz pakla je ćerkivu dovela u bolnicu 28. februara ove godine rekavši da detetu nije dobro.

- Dete je već po prijemu u Institut bilo na neki način nedovoljno razvijeno, a neki znakovi su ukazivali na to i da je zanemareno od strane roditelja - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Majka je tada lekarima navodno rekla da "ćerka ne može na noge i da se cela trese".

- Na pitanje lekara da li je pod nekom terapijom, žena je negirala. Kako su dani prolazili devojčici je stanje bilo isto, pa je doktorka posumnjala na trovanje. Od devojčice su uzeli krv i urin koji su poslati na VMA. Rezultati su šokirali sve lekare na klinici. Devojčica je imala ogromnu količinu lekova za smirenje, a sumnja se da je trovana mesecima unazad. Količina ove supstance je bila pogubna i za odraslog čoveka, pa nije jasno kako je dete to sve nosilo u sebi - prenosi Telegraf.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 30 dana zbog nasilja u porodici. M.R. je juče saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Nebojsa

19.03.2024 18:13

Kako bi bilo da se te majke ispitaju u kakvom su psihickom stanju

Nebojsa

19.03.2024 18:20

Kako je mogla da ukrade te lekove zar su lekovi tako lako dostupni pacijentima i njihovim pratiocima