MESECIMA JE TROVALA LEKOVIMA ZA SMIRENJE! Užasavajući detalji majke iz pakla koja je ćerkici (4) davala bromazepame: Ta količina POGUBNA i za odraslog čoveka!

Autor:

Hronika

11.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica nije mogla na noge od količine lekova za smirenje.

MESECIMA JE TROVALA LEKOVIMA ZA SMIRENJE! Užasavajući detalji majke iz pakla koja je ćerkici (4) davala bromazepame: Ta količina POGUBNA i za odraslog čoveka!

Foto: unsplash/ Ksenia Yakovleva

U petak, 8. marta, četrdesettrogodišnja Milena R. iz Smedereva, uhapšena je pod sumnjom da je svoju četvorogodišnju ćerku trovala bromazepamom i diazapamom tako što ih je stavljala u sok, a sve to dok je sa ćerkicom bila na posmatranju na Institutu za majku i dete.

Devojčici je davala lekove koji su njoj bili prepisani, a zbog nasilja u porodici joj je određen pritvor od 30 dana. Milena je juče saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ona je devojčicu dovela u bolnicu 28. februara ove godine i rekla da joj detetu nije dobro.

- U razgovoru sa lekarima ona je objasnila da ćerka ne može na noge i da se cela trese. Na pitanje lekara da li je pod nekom terapijom žena je negirala. Kako su dani prolazili devojčici je stanje bilo isto, pa je doktorka posumnjala na trovanje. Od devojčice su uzeli krv i urin koji su poslati na VMA. Rezultati su šokirali sve lekare na klinici. Devojčica je imala ogromnu količinu lekova za smirenje, a sumnja se da je trovana mesecima unazad. Količina ove supstance je bila pogubna i za odraslog čoveka, pa nije jasno kako je dete to sve nosilo u sebi - kaže izvor blizak istrazi za Telegraf.

Kako se nezvanično saznaje, ona je imala i  prijavu policije da je zanemarivala ćerku, ali to još uvek nije dokazano.

U bolničkoj sobi u torbi Milene R. nađeni su lekovi kojima je trovana devojčica, prenose pomenuti mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading