POSLE OVIH REČI SE JOŠ VIŠE ZAKOPALA! Bojana Anđeli postavila ultimatum! Ona nije verovala šta čuje!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par ne izlazi iz krize...

POSLE OVIH REČI SE JOŠ VIŠE ZAKOPALA! Bojana Anđeli postavila ultimatum! Ona nije verovala šta čuje!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnice Elite Bojana Pavlović i njena devojka Anđela Šparavalo nastavljaju da imaju nesuglasice u vezi, a kako su se opet pokoškale tokom poslednjeg razgovora, situacija se još dugo neće smiriti! Naime, Bojana je Anđeli postavila ultimatum rečima da je najbolje da, kad se rijaliti završi počnu zajedno da žive, kako se njena porodica, koja nije za tu vezu, ne bi mešala i prabila probleme. 

Republika

Foto: E Stock

Drama u Eliti ne prestaje između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović 

- Najbolje je da mi odemo negde same i tako ćemo da imamo mir. Tvoji ne prestaju da se prepucavaju sa mnom, nisu za našu vezu i to je nešto što je jasno kao dan.  Najbolje što možemo da uradimo za našu vezu jeste da se sklonimo od svakoga ko je u stanju da nam napakosti. Ne kažem da su tvoji loši, ali meni je muka da im objašnjavam kako nešto funkcioniše i da se osećam krivom što sam se zaljubila. Nikada to nisam radila, pa neću ni sada - pričala je Bojana, a Anđela se nadovezala:

- Ne možeš tako da pričaš i da tako gledaš na stvari. Znam šta moji rade napolju, ali ja ne mogu da idem protiv sebe. Neću da izgubim porodicu, ne smeš tako da me ucenjuješ. Ti si u drugačijoj poziciji, ja sam već napravila toliko problema da je pitanje kada ću i kako da se izvučem. 

Podsećamo, Anđelina porodica nikako ne podržava njenu vezu sa Bojanom, do te mere da su joj rekli da će da ih otera u ludnicu ako na ekranima nastave da gledaju šta se dešava u Eliti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading