OVO NEMA NI NA FILMU! BOJANA URLALA NA ANĐELU, PA JE UCENILA! Šparavalo se tresla zbog ovih reči! Šta će tek reći njena porodica!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u Eliti se nastavlja!

OVO NEMA NI NA FILMU! BOJANA URLALA NA ANĐELU, PA JE UCENILA! Šparavalo se tresla zbog ovih reči! Šta će tek reći njena porodica!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Bojana Pavlović i njena devojka Anđela Šparavalo nikako ne uspevaju da se smire i izglade odnos, pa je sada Bojanu povredilo to što se Anđela od nje postepeno distancira. 

Naime, Bojana je sada Anđelu ucenila i rekla da večeras treba da spava kod nje u krevetu i da ako to ne uradi, proganjaće je tokom cele noći.

Foto: RTV PINK printscreen

Andjela jedva podnosi pritisak koji Bojana pravi

 

Jel moguće da mi radiš ovo Bojana, mogu da budem normalna ali ne možeš ovo da mi radiš, možeš da dođeš na dva minuta da me cokiš malo -rekla je Anđela.

- Ostavi me čoveče na miru, plave mi usta, ludim zbog tebe, ne dopire ti do mozga ništa, ne možeš ti da mi govoriš šta ću da radim -rekla je Bojana.

- Dobro mogla si da dođeš barem, zašto ti se neće, jel mi to namerno radiš, možeš li da se ponašaš drugačije malo, da budeš pored mene? -kroz suze je rekla Anđela.

- Ne želim da budem pored tebe, kako ti to nije jasno , pusti me da idem da spavam -rekla je Bojana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Andjela jedva podnosi pritisak koji Bojana pravi

 

- Ja ti kažem nemoj da nisi došla večeras kod mene, ja ću da te proganjam, ne mogu da ne legneš pored mene, kako tako možeš? -pitala je Anđela.

Podsećamo, ranije tokom večeri učesnica Elite Anđela Šparavalo dobila je pitanje od strane voditeljka Milana Miloševića vezano za to da li je svesna da je upropastila porodicu, nakon čega se zbog loših postupaka njena majka nekoliko puta javno oglašavala. 

Kako su svi njeni kod kuće loše zbog veze sa Bojanom Pavlović, koja je konstantno degradira iako je već u problemima, njena majka Aleksandra je lošije nego ikada i kako se priča, hoće da se odrekne ćerke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ррррр

14.03.2024 23:17

Мама мислилс како да изгледа лепо а није знала каква је ћерка. Јел' опет кривс Бојана. Људи има Бога.