REŠILA DA SE ODREKNE ĆERKE?! Majka učesnice Elite opet kipti od besa! Evo šta sad kaže o postupcima naslednice! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama i u spoljnom svetu!

REŠILA DA SE ODREKNE ĆERKE?! Majka učesnice Elite opet kipti od besa! Evo šta sad kaže o postupcima naslednice! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Anđela Šparavalo dobila je pitanje od strane voditeljka Milana Miloševića vezano za to da li je svesna da je upropastila porodicu, nakon čega se zbog loših postupaka njena majka nekoliko puta javno oglašavala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela u razgovoru sa roditeljima

 

Kako su svi njeni kod kuće loše zbog veze sa Bojanom Pavlović, koja je konstantno degradira iako je već u problemima, njena majka Aleksandra zvuči lošije nego ikada.

- Nemam komentar na ovaj haos. Anđela će sama da odgovara za svoje postupke, mene ovo više ne zanima - rekla je ona za Pink.rs, što je na portalima i društvenim mrežama napravilo pometnju, s obzirom na to da mnogi misle da je se porodica definitivno odriče jer više ne mogu da trpe haos u rijalitiju. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela i Bojana Pavlović

 

Podsećamo, Nakon što je pre nekoliko dana učesnica "Elite" Bojana Pavlović tokom emisije ''Gledanje snimaka'' istakla da će krivično goniti roditelje svoje devojke Anđele Šparavalo navodeći da ona nije odgovorna zbog osude koju njena parnerka dobija od strane cimera i svoje porodice, oglasila se Anđelina majka Aleksandra. 

Ona je bez dlake na jeziku Bojani uputila brutalan odgovor.

Neka me tuži, slobodno! Ja ću nju svakako tužiti, ja sam to javno rekla. Ne interesuje me ta devojka. Meni je najbitnije da Anđela bude zdrava samo kad izađe. Shvatila sam da moja ćerka radi sve pod Bojaninom prisilom. Tvrdim da će moja ćerka sve ono što je pričala demantovati, jer ni sama ne zna šta priča i govori. Niko ne može da sruši odnos mene i mog muža. Samo želim da kažem da je strašno to što laže. Anđela mora da prizna da neke stvari koje izgovara jednostavno nisu tačne - objasnila je ona tada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading