BRUTALAN ODGOVOR ANĐELINE MAJKE NAKON BOJANINIH PRETNJI: Slobodno možeš da me tužiš, ali ćerku ću skloniti od tebe kod psihijatra!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Šparavalo poručila Pavlovićki da će ona nju prva da tuži, jer je njeno dete prisilno okretala protiv porodice.

BRUTALAN ODGOVOR ANĐELINE MAJKE NAKON BOJANINIH PRETNJI: Slobodno možeš da me tužiš, ali ćerku ću skloniti od tebe kod psihijatra!

Foto: printscreen/ RTV Pink

 

Nakon što je učesnica "Elite" Bojana Pavlović tokom emisije ''Gledanje snimaka'' istakla da će krivično goniti roditelje svoje devojke Anđele Šparavalo navodeći da ona nije odgovorna zbog osude koju njena parnerka dobija od strane cimera i svoje porodice, oglasila se Anđelina majka Aleksandra. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo je nakon razgovora s roditeljima priznala da je lagala 

Ona je bez dlake na jeziku Bojani uputila brutalan odgovor.

- Neka me tuži, slobodno! Ja ću nju svakako tužiti, ja sam to javno rekla. Ne interesuje me ta devojka. Meni je najbitnije da Anđela bude zdrava samo kad izađe. Shvatila sam da moja ćerka radi sve pod Bojaninom prisilom. Tvrdim da će moja ćerka sve ono što je pričala demantovati, jer ni sama ne zna šta priča i govori. Niko ne može da sruši odnos mene i mog muža. Samo želim da kažem da je strašno to što laže. Anđela mora da prizna da neke stvari koje izgovara jednostavno nisu tačne. Plaši me kakvo će biti Anđelino staje kad je lupi realnost i shvati šta je sve pričala i izmišljala. Čim izađe vodim je kod psihijatra. Znam da Bojana truje njoj mozak ispod pokrivača. Anđela je u strahu, a to ne sme da prizna. Ona se plaši Bojane, to se vidi - rekla je Anđelina majka za Pink.rs.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana Pavlović udarila na Anđelinu porodicu

Podsećamo, nakon odgledanog video-priloga u emisiji, Pavlovićeka se obratila porodici Šparavalo, a onda poručila Anđelinoj mami da će pokrenuti tužbu protiv nje pošto je optužbe Aleksandre Šparavalo klasifikovala kao klevetu.

- Nije mi baš tako prenela, ne intresuje me, neću puno ni komentarisati. Neka pričaju šta hoće, njena majka će biti tužena za onu klevetu, što je izmišljala da sam alkoholičar, da sam vršila nasilje nad bivšim devojakama. Videćemo se sigurno na sudu što se tiče tih stvari. Meni je jasno zašto oni ovo pričaju, ja imam tu razumevanja, naš odnos zavisi od nas, ne znam kome tu nešto nije jasno. Uradila je katastrofalne stvari, da postoji neka istina, postoji. Nikada je nisam nagovarala da priča neke stvari, ona sama ustane i priča laži, pa priča istinu. Ja sam neko ko je govorio da se ne zaje**ava sa tim stvarima - rekla je Bojana.

BONUS VIDEO: 

https://www.youtube.com/@RepublikarsTV

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading