PORODICA ŠPARAVALO DOBIJA UNUČE, ANĐELA POSTAJE MAJKA: Šok-bomba uživo u programu, Bojana bila upućena u sve!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo se obratila porodici, pa im otkrila će Bojana i ona imati dete.

PORODICA ŠPARAVALO DOBIJA UNUČE, ANĐELA POSTAJE MAJKA: Šok-bomba uživo u programu, Bojana bila upućena u sve!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Uprkos svim naporima roditelja da je odvoje od Bojane Pavlović, Anđela Šparavalo presrećna je, kako kaže, u istopolnoj vezi koju je pred milionima gledalaca Pinka otpočela u "Eliti".

Njeni roditelji su zbog toga očajni - jasno su joj, u više navrata, poručili da to ne podržavaju, te da nikada neće prihvatiti njenu vezu sa pripadnicom istog pola. Čak ni pretnje da, ukoliko ostane s Bojanom, "neće imati gde da se vrati" nisu urodile plodom, kao ni majčine suze, njeno i bakino narušeno zdravstveno stanje.

Anđela je odlučila da se ostvari u ulozi majke, a kako se čini, Bojana i ona su sve isplanirale, pa saopštile ukućanima i gledaocima. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, shutterstock

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

- Moji su da budem majka i da budem srećna, ne opravdava sredstvo cilj kada su neke teške stvari u pitanju. Meni je cilj da budem srećna, a to što sam trenutno sa Bojanom, to nema veze sa Bojanom. Mi bismo išle na veštačku oplodnju ili da unajmimo donore. Volela bih da imamo decu i da budem srećna sa Bojanom - rekla je Anđela danas tokom debate u Beloj kući.

Ne znamo kako su na ovo reagovali Anđelini roditelji, koji nikako ne podržavaju njenu vezu sa Bojanom i nadaju se da će staviti tačku na svoj odnos odmah nakon završetka rijalitija.

Inače, prošle noći tokom emisije ,,Pretres nedelje" došlo je doš žestokog okršaja Miljane Kulić i Anđele Šparavalo. Naime, Miljana je ustala za crnim stolom i iznela svoje mišljenje o Anđelinoj porodičnoj situaciji i stala na stranu njenih roditelja, koji su tokom video poziva u nedelju bili vrlo negaitvno nastrojeni prema njenoj vezi sa Bojanom Pavlović. 

U jednom trenutku Anđela se unela Miljani u lice, na šta je ona ostala pribrana, pa ju je samo rukama odaljila od sebe, ali bez ikakvog naglog pokreta. To je Anđela iskoristila, želeći da isprovocira dodatno Miljanu, te je nastavila da joj se unosi u facu, ali Kulićeva nije odreagovala na način na koji je straleta htela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading