MAJA MARINKOVIĆ URNISALA ŠA! Šalila se sa cimerima, a rekla VELIKU ISTINU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je pričala i o svojim ispadima!

MAJA MARINKOVIĆ URNISALA ŠA! Šalila se sa cimerima, a rekla VELIKU ISTINU! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković šalila se u dvorištu Bele Kuće na račun cimera Nenada Aleksića Ša, pa je sada rekla da je gori od svake žene kad poludi! Ona je komentarisala skorašnju svađu koju je reper imao sa Mionom Jovanović, pa je situacija bila takva je poredila sebe sa njegovim ispadima.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

 

- Ša je gori od svake žene kad poludi! Pratim većd danima ove udarne svađe koje ima sa Mionom i sećam se kako sam ja ludela pred svima ovde. Nisam ništa u odnosu na njega, a sećam se da je bilo strašno, da sam čak udarala glavom tokom svađa s Janjušem. To nije naivno, ali on je gori od svake žene kad krene da pravi haos - rekla je Maja, na šta se nadovezao Lepi Mića i dao svoj sud: 

- Ma ja se namerno ubacim da teram rijaliti, ali uvek im kažem sve što mislim. Nije mi jasno kako se ovako svađaju, a ništa ne rešavaju.

Inače, nedavno se oglasio i reperov otac Zoran Aleksić, koji je pričao o tome kako gleda na aktuelna dešavanja u Eliti. 

Nenad je do sada bio smešan u postupcima sa Mionom, ali ovo što se sada vidi je neka druga priča. Ne mogu da verujem da je čovek toliko poludeo, toliko više ne liči na sebe da je to strašno. Znam da će to sve da se reši jer je i luđe postupao u rijalitiju sa bivšim devojkama, znaće narod na koga ja mislim. Ovo sada je baš otišlo predaleko jer ne može on u svojim godinama da pusti da mu jedna klinka pravi haos - rekao je on za medije, pa je dodao:

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Otac Nenada Aleksića komentarisao odnos sina sa Mionom

 

Da me neko ne shvati pogrešno, oni su meni preslatki zajedno, ali mislim da im zatvoren prostor pravi probleme i drugi ljudi koji im se mešaju u vezu. Verujem da će se sve srediti uskoro.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading