PALE SVE MASKE POSLE PRVE VRELE AKCIJE MIONE I ŠA: Otac učesnice Elite izneo pevačicin PRLJAV VEŠ!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Taki Marinković nakon vrele akcije Mione i Ša!

PALE SVE MASKE POSLE PRVE VRELE AKCIJE MIONE I ŠA: Otac učesnice Elite izneo pevačicin PRLJAV VEŠ!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sinoć su, kako se piše po mrežama, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša imali prvi pravi intimni odnos pred kamerama. Ovim povodom oglasio se Taki Marinković, otac aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković, te je otkrio šta misli o ovom dešavanju.

- Prvi put sada imali odnose? Zato je Nenad i poludeo ovuh dva meseca jer nije spavao sa njom. Zato je Ša bio toliko nervozan, to je ona, samo se folirala. Ponašala se fino do sada i folirala, ona se fino ponašala i u "Zadruzi 3", pa su pali poljupci i sa Filipom Đukićem - rekao je Taki Marinković za "Pink.rs".

Republika

Foto: Republika

Taki Marinković progovorio o vreloj akciji Mione i Ša

Podsetimo, Miona Jovanović je, uprkos svojoj prethodnoj izjavi da neće imati intimne odnose sa Nenadom Aleksićem Ša, sinoć završila ispod pokrivača sa njim. Ova promena ponašanja sigurno je izazvala iznenađenje kod mnogih, posebno uzimajući u obzir Mioninu prethodnu tvrdnju da neće dozvoliti da se to dogodi.

Naime, pre samo dva dana, Miona je iznela sasvim drugačije tvrdnje u vezi sa Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vrela akcija Mione i Ša

- Njegova stalna tvrdnja je da sam ja hladna, ali on to poveže jer je slična situacija bila i za Novu godinu. Smatram da se ne čuju stalno i da njih Stanislav zove, znam da nikada, nikada nisu zvali moje momke. Da se oni čuju konstantno, nema šanse - počela je Miona, pa je dodala:

- Njega sigurno muči to što misli da ću da obnovim kontakt sa bivšim dečkom, to je sto posto u pitanju, to znam. Samim tim što priča o tome, ali da on meni padne na pamet, ne. Nenad se desio, pa se desio, bio tu Stanislav ili ne. Nemam nameru da se vraćam bivšim momcima, to me stvarno ne zanima. Što se našeg konkretno odnosa tiče, Smatram da sve ovo što se dešavalo sa Nenadom neće da se dešava napolju. Bićemo samo Nenad i ja. u spoljnom svetu, pa verujem da tu neće biti problema. Ovde nije lako rešavati neke stvari, ali kad prodišemo posle finala sve će svima biti mnogo jasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera Bandera

08.03.2024 12:00

Sad će ovaj histerični i iskompleksirani "Sha" totalno poludeti pa neće smeti pogledati muškarce ni kilometrima udaljene.