ŠA NAPUSTIO ELITU: Usnimljen ispred SUDNICE, zbog ovoga je nastao HAOS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je prošle nedelje napustio rijaliti, kako bi potpisao papire za razvod braka!

ŠA NAPUSTIO ELITU: Usnimljen ispred SUDNICE, zbog ovoga je nastao HAOS! (FOTO)

Foto: Youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Nenad Aleksić ŠA

Takmičar "Elite" Nenad Aleksić Ša nedavno je napustio rijaliti, kako bi potpisao papire za razvod braka od svoje doskorašnje supruge Vanje Ignjatović. Od prošle nedelje su zvanično razvedeni, a ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila je Nenada tokom ovog procesa.

Republika

Foto: Youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Ša napustio rijaliti

Ša je u pratnji obezbeđenja vidno nervozan napustio rijaliti, a zatim otišao do zgrade suda, gde je potpisao papire. Kamere nisu mogle da prate repera sve vreme, te nije usnimljen trenutak kako potpisuje papire za razvod.

Republika

Foto: Youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Ša ulazi u sud

Ša se nakon potpisivanja papira vratio u rijaliti, gde je svojoj devojci saopštio vesti.

Inače, kako je Pink preneo, ispred sudnice je došlo do opšteh haosa.  Naime, Vanja i Ša su ušli u verbalni okršaj pre nego što su ušli u samu sudnicu, a ona mu je tom prilikom zapretila da je ne uzima više u usta.

Republika

Foto: Youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Ša nakon razvoda

Prošle nedelje, prilikom intervjua sa Darkom Tanasijevićem, Aleksić se obratio svojoj, tada zakonitoj, supruzi Vanji s molbom da potpiše papire za razvod braka kako se ceo proces ne bi odugovlačio.

Takođe, Vanja je nedavno podelila fotografiju svog novog dečka, pa nije isključeno da je i ona u novoj ljubavi, kao i da je što pre želela da se razvede i otarasi repera, kako bi ponovo stala na ludi kamen i izgovorila novom izabraniku sudbonosno "Da". Ova vest iznenadila je mnoge, a sve zanima reakcija Mione i Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading