MENSUR KONAČNO RAZVEZAO JEZIK: Brutalno ponizio učesnike Elite - kad ovo budu saznali, GOREĆE SVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajdarpašić nije štedeo svoje nekadašnje cimere!

MENSUR KONAČNO RAZVEZAO JEZIK: Brutalno ponizio učesnike Elite - kad ovo budu saznali, GOREĆE SVE! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur Ajdarpašić, doskorašnji učesnik "Elite", vratio se u rodnu Crnu Goru i grad Bar nakon napuštanja rijalitija. Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Mensur navodno imao ugovor samo do 1. marta, te da je zbog toga napustio rijaliti, iako je važio za jednog od favorita.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur se vratio u teretanu

Ajdarpašić se danas dva puta oglasio na društvenoj mreži Instagram. Prvo je objavio fotku iz teretane, te tako obavestio svoje fanove da se vraća starim navikama i treningu, koji mu je falio tokom boravka u Beloj kući, a potom je potkačio nekadašnje cimere.

Naime, Mensur je podelio zanimljiv snimak kako se majmuni otimaju oko banana, što ga je podsetilo na učesnike rijalitija nakon "Igre istine" koju vodi Lepi Mića i trenutka kad stigne nagrada Velikog šefa.

- Ovo me podseća na "Mićinu igru istine" kad stigne korpa sa malo voća i ponekom čokoladom - napisao je Ajdarpašić i dodao nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur potkačio bivše cimere

Inače, Mensur se prvi put oglasio pre dva dana, kada je prekinuo svoju ćutnju nakon napuštanja "Elite".

- Ja sam najsrećniji čovek, što potičem iz najbolje porodice, imam ljubav, zdrave prijatelje i podršku kakvu imam. Ja sam pobednik Elite - napisao je Mensur uz fotografiju iz teretane.

Mensurov povratak kući izazvao je pravu euforiju u porodičnom domu. Njegova majka, koja je sve vreme pratila njegovo učešće u rijalitiju, bila je presrećna što je konačno ponovo sa svojim sinom, otkrio je izvor blizak porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading