ZBOG MALOLETNICE STIŽE TUŽBA U ELITU: Ovaj takmičar će morati da ODGOVARA pred sudom!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat aktuelne učesnice pobesneo, odlučio da podnese tužbu!

ZBOG MALOLETNICE STIŽE TUŽBA U ELITU: Ovaj takmičar će morati da ODGOVARA pred sudom!

Foto: pink.rs

Takmičar "Elite" Ivan Marinković sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" demantovao navode da je tokom sukoba sa Žanom Đorđević Omnijom pominjao njenu maloletnu ćerku, što je ona tvrdila. Žanin brat Miloš se oglasio, potvrdio priču svoje sestre, te najavio tužbu Ivanu.

- To smo svi čuli nemoguće je da sad poriče kad su svi čuli. Šta on misli u svojoj glavi, nisam ni pametan. Za to ce biti tužen jer spominjati dete od 15 godina i na takav način, ja sam zaprepašćen. Razumem sve rijaliti, psovanje, to je sastavni deo projekta ali da spominje pretnje deteta maloletnog, to je prevršilo svaku meru. Videli smo sinoć na pitanju gledalaca koliko ih narod osuđuje i da su stvarno mnogo zli. Isto je slagao da nije spomenuo - rekao je Miloš pa dodao:

- Rekao je i da ga je bivša supruga varala sa prijateljem, ja sam lično čuo. Ali to govori o njemu, šta uopšte spominje bivšu suprugu i da je istina, takve stvari se neiznose ali eto, to je on . Njemu je rijaliti sve. Isto ne mogu da verujem da toliko vređa i Miljanu i njegovo dete, žalosno je sve ovo ali valjda će se opametiti kad izađe i shvati da je dosta toga pogrešio - istakao je on za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Haos Ivana Marinkovića i Žane Đorđević

Podsetimo, juče je došlo do prave drame u emisiji.

- Sa kojim pravom ti pretiš Žani i kažeš da njeno dete treba da povede računa o bezbednosti posle škole, sramoto ljudska - glasilo je pitanje koje je dobio Ivan.

- Kako moji ne vide, molim vas za sledeću sredu, molite produkciju da samo jedno pitanje za mene bude dobro. Rekao sam vodi računa o sebi i svojoj deci, posle ovoga, rekla mi je ovako: "Nećeš imati svoj stan, a biće ti možda i zapaljen" - rekao je Ivan.

- Ne, nikad u životu nisam to izgovorila - rekla je Žana, te se odmah nadovezala:

- Rekao mi je za dete, da pazim kada se časovi završavaju mom detetu i da pazim za njenu bezbednost. Indirektno znaš šta se dešavalo ovde u rijalitiju, svi su bili svedoci da mi je rekao da vodim računa o detetu kad izađem. Ja molim bivšeg muža da ode da ga prijavi zbog bezbednosti Irine - rekla je Žana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković će biti tužen od strane brata Žane Đorđević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading