NAPALI ANĐELU ŠPARAVALO U ELITI: Učesnica rijalitija doživela FRAS!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena drama u emisiji "Pitanja gledalaca"!

NAPALI ANĐELU ŠPARAVALO U ELITI: Učesnica rijalitija doživela FRAS!

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Šparavalo

Anđela Šparavalo, skandalozna učesnica "Elite", dobila je pitanje sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca", koje je bilo vezano za ono što je ispričala o članovima svoje porodice. 

- I kako je to mama varala tatu, daj nam još detalja ha-ha-ha? - glasilo je pitanje koje je pročitao u emisiji "Pitanja gledalaca".

- Baš je smešno, nemam komentar - rekla je Anđela.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđeli zasmetalo pitanje

- Ja nešto razmaženije i bezobraznije ništa nisam videla. Bojana joj je rekla da neće da spava sa njom, ona je krenula da vrišti. Sve što je pričala za roditelje ništa nije istina, jedan posto - istakla je Žana Đorđević.

- Ovde je stajala kad sam rekla: "Kuku, Bože", rekla je da je videla u maminom telefonu neke poruke, pa da je prenela tati, pa je lupala, napravila haos i da su demolirale stan - rekla je Slađa Lazić.

- Rekla sam da sam pomislila, ali da je to samo mušterija i da nije ništa oko toga... Bilo je pitanje da li su se svađali, ona je rekla jeste, svađali su se - nastavila je Anđela.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Drama u emisiji "Pitanja novinara"

Ona je juče u emisiji "Amnezija" progovorila o razgovoru koji je imao sa majkom.

- Kaži šta zapravo misliš i da li si u njima videla bol? - pitao je Janjuš.

- Ja sam svesna da oni nisu za ovaj odnos, ali ja ne mogu protiv svojih emocija, to sve zavisi od nas dve. Ja ne mogu da se odvojim od nje jer sam se vezala za nju, ne želim da se odvojimo, ona nije ni za šta kriva, za sve sam ja kriva - rekla je Anđela.

- Šta očekuješ kad izađeš, šta će se desiti ako se vas dve razdvojite trajno, kako misliš da će to da izgleda napolju? - upitali su je.

- Stvarno ne znam, mogu da ti odgovorim kad budem izašla napolju ali sad ne znam. Ja bih volela da me moji sačekaju kad izađem napolju. Tata mi je rekao da me se nikad neće odreći, da sam ja njegova krv i to mi je najbitnije - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading