ĐEDOVIĆA ŠOKIRALA INFORMACIJA KOJA JE STIGLA U ELITU: Zvao bih HITNU POMOĆ da pomognu!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko nije mogao da veruje svojim ušima, osuo brutalnu paljbu po majci aktuelne učesnice!

ĐEDOVIĆA ŠOKIRALA INFORMACIJA KOJA JE STIGLA U ELITU: Zvao bih HITNU POMOĆ da pomognu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović

Sinoć se u "Eliti" održala emisija "Pitanja gledalaca", a jedna informacija šokirala je Marka Đedovića. Naime, on je dobio pitanje koje se odnosilo na Teodoru Delić i izjavu njene majke, nakon čega se zgrozio.

- Marko šta misliš o roditelju i savetu koji kaže svojoj ćerki bolje vodi se*s i se*saj se - glasio je pitanje koje je dobio Đedović, a koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

- Ništa lepo ne možeš o tome da misliš. Nije ona njima dala taj savet, ali baš taj roditeljski savet da kažeš ćerki da se je*eš na televiziji - šokirao se Marko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đedovića šokirala izjava majke Teodore Delić

- Ne slažem se nimalo - dodao je Ivan Marinković.

- Pa ja ne verujem da bi ti svojoj ćerki rekao da vodi ljubav na televiziji - nastavio je Đedović.

- Pa ne bih naravno - rekao je Ivan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora pravda svoju majku

 

- Moraš da znaš kako odgajaš svoje dete, postoji vaspitanje. Postoje moralne norme, u 90 posto slučajeva ovde nisu vaspitani. Ako pitaš nekoga kome je to struka, da li je normalno da mu dete opšti pred drugim ljudiima nije normalno. Stvari kao što su seks su stvari koje su intime deteta i usađuješ godinama. Ako Teodora nije živela sa njima i nije to znala onda to može da bude nekome prihvatljivo. Nikada nisam čuo takvu stvar od nekoga u svom okruženju. Moje prijateljice da se usude da kažu tako nešto svojoj deci, ja bih zvao Hitnu pomoć da pomognu - poručio je Đedović.

- Znam šta je htela moja majka htela da kaže. Slažem se da nije trebalo da kaže to, ali meni je smešno bilo. Ona podržava sve što je ljubav, a u ljubav spada i to. Pozdrav za moju mamu, ljubim je i volim najviše na svetu - rekla je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading