MAJKA UČESNICE ELITE PRED SRČANIM UDAROM: Zbog Marka Đedovića joj je ugroženo zdravlje!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić ni ne sluti kako joj je majka!

MAJKA UČESNICE ELITE PRED SRČANIM UDAROM: Zbog Marka Đedovića joj je ugroženo zdravlje!

Foto: ST/Nikola Mutić/Petar Divac, Shutterstock

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić imaju jako turbulentan odnos i skoro svakog dana imaju burnu svađu. Njenoj majci Slavici jako teško pada sve što gleda, a krivce za to danas je pronašla u Mileni Kačavendi i Marku Đedoviću

Republika

Foto: Prinskrin

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić svađa Elita

- Pre svega ću da kažem da se Teodora i Bebica jako vole. Đedović je sve vreme pričao loše o Teodori pred Bebicom, i videla sam da Nenadu nije bilo dobro, a pričao je sve što nije istina. Čak je rekao Đedović, mi živimo u Čačku imamo i foto radnju, mi smo ugledni ljudi čak je rekao da je Teodorinu mamu, tj mene, došo neko iz Mrčajevaca i imao sa mnom se*s dok sam imala 12 godina. Ja sam majka troje dece imam tri ćerke prelepe, Teodora mi je krasuljak u mojoj porodici, ona je moja najmlađa lutkica i eto šta sam doživela, umalo me srčani udar nije udario, kad sam čula šta Đedović priča. Stvarno to nije istina, ona je dobra devojka, završila je srednju ekonomsku školu, otišla u Beograd da radi, radila je kao manekenka, ugledni smo u Milanovcu i u Čačku. Uvek je imala novca i baš je ružno da onako priča - kaže Slavica Teodorina mama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Elita

Teodorina majka je uverena da su osećanja njene ćerke iskrena i da Bebici stalno dokazuje ljubav. 

- Ona mu iz srca govori da ga voli, do juče isto to priča, ja znam da je tako, i Nenad voli Teodoru, on je zbunjen jer mu je Đedović napumpao glavu u vezi Gačića. Gačić nema veze sa Teodorom, oni su prijatelji, i ona kada god se pomiri sa Nenadom prestane svaku komunikaciju sa Gačićem - govorila je Teodorina mama.

Slavica je takođe dala svoj sud o navodima da Bebici Teodori prećutkuje sve što mu smeta. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić

- Njoj je to psihičko maltretiranje i turiranje mozga, ona ne zna kako da se izbori sa ukućanima, oni koji su joj prijatelji kao što su Milica, Terza i još koje ima tu oko nje, oni svi znaju i svima priča i buni se, ali kada je napadnu ostali ona šta će jadna devojka priča šta misli i oseća u tom trenutku. Ne može da se izbori kad njih deset kao aždaje krenu na nju, pogotovo Kačavenda, kad pusti njen otrovan jezik, Teodora joj je trn u oku. Smetaju joj mlade devojke, kad se pomene Teodora, ona pušta otrove na nju, a Nenad isto ne zna da se izbori nego se otuži. Ali ja mislim da će se pomiriti vidim da već sede zajedno - kaže za Pink.rs Teodorina mama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading