NIKAD VEĆE PONIŽENJE ZA ĐEDOVIĆA: Goca Tržan ovom izjavom usijala društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.01.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila nakon navoda da je varala bivšeg supruga Ivana Marinkovića!

NIKAD VEĆE PONIŽENJE ZA ĐEDOVIĆA: Goca Tržan ovom izjavom usijala društvene mreže! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Pevačica Goca Tržan nedavno je postala viralna zahvaljujući svom odlučnom odgovoru na pitanje o tračevima koji su kružili po društvenim mrežama. Naime, voditelj je pokušao da je upita da li je čula za tračeve o njenom navodnom varanju bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koje je Marko Đedović ubelodanio u rijalitiju "Elita", ali je Goca brzo i odlučno demantovala te tvrdnje.

Je l' si možda ispratila, svi portali su pisali o tome, moram da te pitam o tome - glasilo je pitanje voditelja.

Nemam ja portale, nemam pojma o čemu se radi, je l' si bre normalan? - rekla je Goca, a zatim je voditelj rekao kako je Đedović nešto pričao.

Ko je on uopšte, mislim stvarno ko je čovek, ja ne znam stvarno? - usledio je Gocin odgovor, koji je ubrzo postao hit na mrežama.

Pevačica je još jednom istakla da nije upućena u tračeve o razvodu svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji se nedavno uselio na imanje u Šimanovcima. Naime, Đedović je izjavio da mu je Ivan otkrio da je Goca navodno bila neverna, ali je Goca jasno iznela svoje iznenađenje ovim tvrdnjama.


Ovim odgovorom, Goca je jasno pokazala svoj stav i odlučnost u negiranju tračeva koji su kružili po medijima, što je izazvalo reakcije mnogih na društvenim mrežama. Njen iskreni odgovor i odlučna reakcija su naišli na odobravanje mnogih, te je njen intervju postao tema brojnih diskusija na internetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading