PREKRŠENO STROGO PRAVILO ELITE: Čeka se reakcija produkcije!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica zbog ovoga može da bude žestoko udaren po džepu!

PREKRŠENO STROGO PRAVILO ELITE: Čeka se reakcija produkcije!

Foto: Profimedia

Kao i svakog petka danas je u rijalitiju "Elita" stiglo pismo za odabrane takmičare, kako bi održali nominacije i izabrali cimera kojem će direktno ugroziti boravak u Beloj kući. Mišljenja su bila podeljena, a veliku pažnju privukao je sud Marka Đedovića, koji je najstrašnije osudio Teodru Delić i žestoko iskritikovao Nenada Macanovića Bebicu što trpi njeno ponašanje i flert sa drugim muškarcima. 

Čim su se završila nominacije Bebica je odleteo kod Teodore i sa njom započeo svađu, zbog činjenica sa kojim ga je suočio Đedović. Teodora nije imala potrebu da mu se pravda, već je sve prebacila na njega i svoje ponašanje opravdala zbog turbulentog odnosa koji je imao sa Miljanom Kulić na samom početku sezone. 

Republika

Foto: shutterstock, youtube.com/RTV Pink Official

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

Poznato je da je jedno od glavnim pravila Velikog šefa da ne sme da se priča o nominacijama iz kuće Odabranih i da se otkriva ko je koga naveo i zbog čega, što je takmičarima jasno istaknuto još na početku sezone kad su se uselili na imanje u Šimanovcima. 

Jedna stranica koja prati dešavanja u "Eliti" primetila je da je Bebica prekršio jedno od glavnih pravila, zbog čega se pratioci pitaju da li će zbog toga biti kažnjen i kako će reagovati ako bude udaren po džepu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Bebica prekršio pravilo Elite

Produkcija još uvek nije izdala zvanično saopštenje, pa zbog toga nije poznato da li je Nenad već kažnjen ili će mu se možda progledati kroz prste zbog ljubavnih problema koje ima poslednjih dana sa Teodorom. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verona

09.02.2024 19:56

Zar da Žeks kazni kuminog sestrića? Bebicina tetka je Mira Škorić, venčana kuma Željka Mitrovića.