ZBOG OVOGA OTKIDAJU ZA MENSUROM: Procurila Ajdarpašićeva fotka iz SVLAČIONICE - SVE PUCA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajdarpašić se vratio redovnim treninzima, pratioce počastio vrelom fotkom!

ZBOG OVOGA OTKIDAJU ZA MENSUROM: Procurila Ajdarpašićeva fotka iz SVLAČIONICE - SVE PUCA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivši učesnik "Elite" Mensur Ajdarpašić, koji je rijaliti napustio 1. marta kad mu je istekao ugovor, polako se vraća svakodnevnim aktivnostnima, a najviše slobodnog vreme provodi u teretani. Mensur je odlučio da vrati "staro telo", pa se tako ponovo bacio na svakodnevne treninge, a danas je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram počastio fotografijom iz svlačionice.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Mensura Ajdarpašića iz teretane

Ajdarpašić je pozirao u uskoj majici, koja je savršeno oslikavala njegove mišiće, a posebnu pažnju privukli su mišići na njegovim nogama, koje je isklesao do savršenstva. Nema sumnje da će Mensur i ovog leta žariti i paliti fotkama na društvenim mrežama, te da mnoge dame neće ostati ravnodušne na njegovo telo.

Ajdarpašić je juče otkrio zbog čega nije produžio ugovor i ostao u "Eliti".

Republika

Foto: TV Pink

Mensur Ajdarpašić nije želeo da produži ugovor

- Imao sam ugovor na šest meseci. Mogao sam da ga produžim i da se dogovaram, ali nisam bio za tu opciju. Povukao sam se, imam svoje mišljenje i stav, ali nisam želeo da se borim za reč - kaže on koji je pored porodice, posebno zbog jedne osobe odlučio da napusti rijaliti.

- Jedva sam čekao da izađem i da se vratim onoj bez koje nisam mogao. Preteško mi je palo da se odvojim od nekoga koga jako volim, a to me je sada još više vezalo i dalo mi lekciju da se ne odvajam od meni voljenih i voljene. Presrećan sam i prezadovoljan, u potpunosti je sve kako treba. Zauzet sam i oduzet, nema niko drugi osim jedne osobe - ispričao je Ajdarpašić za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading