MIONIN BIVŠI ŽESTKO PROVOCIRA: Ša skočio kao oparen, HITNO se obratio PORODICI!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav našao način da potkači repera i njegovu devojku!

MIONIN BIVŠI ŽESTKO PROVOCIRA: Ša skočio kao oparen, HITNO se obratio PORODICI!

Foto: TV Pink/printscreen

U "Eliti" se danas kao i svake subote održava glasanje, a takmičeri ovog vikenda imaju zadatak da biraju najzaljubljeniju osobu. Na samom početku najviše glasova pokušili su Marko Janjušević Janjuš i Nenad Aleksić Ša, dok se njihove izabranice nisu našle na listi, jer cimeri sumnjaju u iskrenosti njihovih osećanja. 

Jako veliku pažnju privuklo je glasanja bivšeg dečka Mione Jovanović, Stanislava Krfoka koji se sinoć uselio u "Elitu". Naime, on je odlučio da na prvo mesto stavi Ša, dok svoju bivši devojku nije naveo, jer po svemu usdeći ne veruje da su njena osećanja prema 20 godina starijem reperu, zbog kojeg ga je ostavila nisu toliko velika, a ni iskrena, kao što ona pokušava da dokaže. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša Elita

- Prvo mesto je Ša, drugo je Aneli i treće Bebica - rekao je Stanislav.

Miona i Ša su takođe glasali, a reper je iskoristio priliku da poruči poridici da se ništa ne brinu i da je "lagan" povodom ulaska Mioninog bivšeg dečka. 

- Hvala najdivnijoj majci i ocu što su napravili ovakvog momka kao što sam ja, budite lagani i bez brige. Na prvom mestu mi je Janjuš. Samira ne smete da izostavite, on po mom nekom viđenju, čistog srca i iskreno zaljubljen. Treća osoba je Aleksa - rekao je Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović Elita

- Ja ću navesti Nenada, kao najzaljubljeniju osobu i u životu i u rijalitiju koju sam upoznala. Druga osoba je Anđelo, on je sličan meni, deluje hladnije, ali vidim da si jako zaljubljen u Anitu. Janjuš je treća osoba, one pesmice za osmi mart i za Elitoviziju, to govori više od hiljadu reči - rekla je Miona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading