OGLASILA SE VANJA, OVO JE ZAVRŠNI UDARAC ZA ŠA: Posle spekulacija da je bila sa Stanislavom sad je sve JASNO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.03.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperova bivša supruga pružila podršku Mioninom nekadašnjem dečku!

OGLASILA SE VANJA, OVO JE ZAVRŠNI UDARAC ZA ŠA: Posle spekulacija da je bila sa Stanislavom sad je sve JASNO! (FOTO)

Foto: RTV Pink, ATAImages, youtube/printscreen instagram/vanjaignj

Bivši dečko Mione JovanovićStanislav Krofak, nakon razgovora u studiju "Elite" uputio se ka Beloj kući, gde ga je čekalo suočavanje sa bivšom devojkom i njim novim 20 godina starijim dečkom, Nenadom Aleksićem Ša

Takmičarima su popadale vilice kad su ga ugledali na vratima Bele kuće, čim su shvatili da je on Mionin bivši koji će postati njihov cimer. Stanislav je ušao uz pesmu Slobe Radanovića "Bivši".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stanislav Krofak

Inače, u studiju je pre toga sve šokirao jer je na samom početku emisije, otkrio da je u kontaktu sa Vanjom Ignjatović, Nenadovom bivšom suprugom:

- Čujem se sa Vanjom, ali ne bih o tome sad pričao, stvarno ništa ne bih govorio. Često se čujemo, ali neću da spominjem, devojka je stvarno na mestu. Nisam imao ništa sa njom, ali je devojka sasvim na mestu - priznao je Stanislav.

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja Ignjatović javno podržala Stanislava

Nakon njegovog priznanja i ulaska u "Elitu" oglasila se i Vanja Aleksić, koja je odlučila da javno podrži Stanislava, par minuta nakon što je on imao pakleno suočavanje sa reperom i od njega tražio javno izvinjenje.

Vanja je podelila Stanislavovu fotografiju iz saune, na kojej je razgolićen i javno mu pružila podršku. 

Nakon ove objave još više je podgrejala sumnje da je sa njim bila u intimnom odnosu, nakon što su Miona i Ša uplovili u vezu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading