ŠA OVO NEĆE IZDRŽATI: Mionin bivši mu skinuo bivšu, ISPLIVALI SVI DOKAZI (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama između bivših parova, reper i njegov suparnik razmenili devojke.

ŠA OVO NEĆE IZDRŽATI: Mionin bivši mu skinuo bivšu, ISPLIVALI SVI DOKAZI (FOTO)

Foto: RTV Pink, ATAImages, youtube/printscreen instagram/vanjaignj

Dok reper Nenad Aleksić Ša u "Eliti" konstantno vodi raspravu o tome da li njegova rijaliti devojka Miona Jovanović i dalje želi nešto sa svojim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom i i dalje strepi od njihovog pomirenja, napolju se dešava nešto potpuno neočekivano. 

Naime, mediji su pisali o odnosu Mioninog bivšeg momka i reperove, sada već bivše, supruge Vanje Ignjatović

Krofak se tada oglasio i otkrio da se u njegovom životu pojavila nova devojka.

- Prošla je zabranjenu crtu s moje strane tako da je sad slobodna devojka… Ja sam video pre nekoliko dana gde to ide i nastavio sam dalje. Čujem se s jednom ženskom osobom, kad se sazna koja je, goreće - rekao je Stanislav za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović razmenjuju nežnosti pred kamerama

Iako ni Stanislav, ni Vanja u to vreme nisu potvridili da su u vezu, sada su ostavili trag koji ukazuje na njihov blizak odnos. Vanja je obajvila sliku na svom Instagram profilu, a ispod njene objave je upravo Stanislav ostavio komentar i to u vidu srca, a ona mu je odgovorila na isti način.

Republika

Foto: printskrin

Vanja Ignjatović i Stanislav Krofak pokazali emocije

Da li će u narednom periodu progovoriti o svojim osećanjima ostaje da vidimo, a ono što posebno zanima javnost je reakcija MIone i Ša kada saznaju za ovo.

Za razliku od svojih bivših partnera njih dvoje nisu imali problem da javno priznaju emocije i nemaju problem da razmenjuju nežnosti pred kamerama.

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša odlučio je da ove sezone uđe u rijaliti kako bi dokazao supruzi Vanji, sa kojom je već bio pred razvodom, da je voli, ali se dogodilo suprotno.

On se smuvao sa Mionom i ponovio situaciju kada je suprugu Ivanu prevario sa Tarom Simov, što ga je koštalo prvog braka. 

Jovanovićeva je takođe ušla u rijaliti kao neko ko napolju ima srećnu vezu, na koju je stavila tačku čim se zbližila sa reperom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Virruelna stvarnost

05.03.2024 13:49

Koji su ovo gmizavci od ljudi, koji ne znaju za moralne kocnice. Pijaca. Ne zna se ni ko pije ni ko placa. I jos su mediji od njih napravili poznate licnosti. Uzas.