MIONIN DEDA NA SAMRTI, NJEN BIVŠI JOJ UNOSI INFORMACIJU: Porodica očajna, nazivaju Ša ludakom, traže ZABRANU PRILASKA!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mionina porodica je u kontaktu sa Stanislavom, čiji se ulazak u Elitu čeka.

MIONIN DEDA NA SAMRTI, NJEN BIVŠI JOJ UNOSI INFORMACIJU: Porodica očajna, nazivaju Ša ludakom, traže ZABRANU PRILASKA!

Foto: RTV Pink

Tokom emisije "Pitanja novinara", Miona Jovanović je nakon svađe sa Nenadom Aleksićem Ša zbog njenog bivšeg momka Stanislava Krofaka, rekla da ne veruje u Krofakove reči da se on čuje sa njenom porodicom i da ga oni podržavaju, te se obratila porodici nakon toga.

- Molim roditelje da se ne čuju sa njim i da se ne oglašavaju. Ako je on to rekao, ja tvrdim da to nije tako - kazala je Miona tom prilikom.

Stanislav je zbog toga odlučio da dokaže istinu, te je priložio prepiske sa Mioninom porodicom, sa kojom je u kontaktu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Naime, u tim porukama, kako prenosi Pink.rs,  Mionina majka je podržala Stanislava, čak mu je i rekla da će gledati emisiju "Pitam za druga" u kojoj je Stanislav gostovao.

- Koja ljubav, ono je bolest. On joj ne da da diše, ispran joj je mozak, trebaće duži vremenski period da se oporavi, kada bude izašla i sve bude videla svojim očima. Otac mi je puno bolestan i na samrti je, tako da me ne zanima puno sad njena "ljubav", samo bih volela da ne krene za ludakom da napusti rijaliti - glasi, između ostalog, poruka, koju je Stanislav dobio od Mionine majke.

On je nedavno otkrio da li postoji dogovor između njih dvoje.

Republika

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@fightroom9794

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak

 

- Imali smo dogovor, ali nije ga ispoštovala. Inače, u kontaktu sam sa njenim roditeljima. Upoznao sam njenu mamu, baku, njenog tatu. Bio sam kod nje dva puta, njen tata me je zvao i pitao da joj prenese kako između nas još uvek ima šanse, međutim rekao sam da je između nas kraj, da je kod mene je završila. To su sjajni ljudi, njena majka mi se preko Instagrama ponekad javi, ali... - rekao je Krofak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading