MIONIN BIVŠI UZVRAĆA UDARAC: Ša dobio poruku od Stanislava, ovo će sve promeniti!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak se oglasio za medije povodom reči koje mu je uputio Nenad Aleksić Ša!

MIONIN BIVŠI UZVRAĆA UDARAC: Ša dobio poruku od Stanislava, ovo će sve promeniti!

Foto: TikTok printscreen

Učestale svađe između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović ponovo su aktuelne od utorka. Ša je uporno jurio za Mionom kako bi rešio nesuglasice, a situacija je eskalirala tokom žurke kada je više puta pominjao Mioninog bivšeg dečka Stanislava. Ova napeta atmosfera traje već nekoliko dana, a vrhunac je dostignut kada je Ša noćas čak zapretio Mioni da mora da baci narukvicu koju joj je poklonio Stanislav.

Foto: TikTok printscreen

Nenad Aleksić Ša

 


Tim povodom, kontaktirali smo Stanislava kako bismo saznali kako gleda na konstantno pominjanje njegovog imena od strane repera. Stanislav je odlučio da zadrži privatnost i nije dao izjavu povodom ovog sukoba.

- Ne mogu verovati da me spominju svo vreme… Ne pratim to osim što me označe i vidim te klipov. Miona me zaista više ali nimalo ne zanima, a on je zaradio svašta za svoje reči, jedva čekam da ga vidim, da vidim kako će pričati i pi*kiti u gaće - rekao je Stanislav, pa se osvrnuo i na to što Ša zahteva od Mione da baci narukvicu koju je dobila od njega na poklom:

- Smešan je, idiot. On mene spominje a ni ne zna me, strašno - rekao je Stanislav za Pink.

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@fightroom9794

Nenad Aleksić Ša, Stanislav Krofak, Miona Jovanović

 


Situacija između Ša i Mione je postala tema broj jedan u javnosti, a njihov odnos deluje kao da je na ivici. Uprkos pokušajima da reše nesuglasice, njihove svađe su sve češće i sve intenzivnije.

Pominjanje Mioninog bivšeg dečka Stanislava dodatno je zakomplikovalo već napetu situaciju između Ša i Mione. Očigledno je da prošlost igra značajnu ulogu u njihovom trenutnom odnosu.

Izgleda da svađe između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović ne jenjavaju, a javnost pažljivo prati razvoj događaja. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati i da li će ova dva učesnika uspeti da reše svoje nesuglasice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading