IVA GRGURIĆ IMA INFORMACIJE IZ PRVE RUKE: Aneli i pobednica "Zadruge" bile sa ISTIM BIZNISMENOM, otkrio joj sve o "KRALJICI SILIKONA"

Autor:

Zadruga

09.03.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurič priznala da ima informacije o Aneli Ahmić!

IVA GRGURIĆ IMA INFORMACIJE IZ PRVE RUKE: Aneli i pobednica "Zadruge" bile sa ISTIM BIZNISMENOM, otkrio joj sve o "KRALJICI SILIKONA"

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com

Prema pisanjima bosanskih medija, učesnica "Elite" Aneli Ahmić bila je sa biznismenom Marinkom Zovkom, koji je bio i u vezi sa Ivom Grgurić, pobednicom "Zadruge 3". Naime, kako su pisali, Zovko je u Dubrovniku 2015. godine pronašao i ljubav, atraktivnu Aneli, koja se oprobala i kao pevačica, a koja je u tom gradu poznata kao "kraljica silikona".

Mladi biznismen i jedan od vlasnika firme "Zovko Company" bio je čest posetilac noćnih klubova, gde je viđen u društvu Aneli i njene sestre Site Ahmić, dubrovačke modne dizajnerke.

Republika

Foto: Instagram.com

Iva Grgurić

Iva se, kada se pojavila ova vest, oglasila, te otkrila da ne zna štra je istina.

- Ja iskreno ne znam šta je prava istina. Znam da je ušla u Zadrugu i želim joj sve najbolje. Želim joj da što lakše prođe tamo i da se izbori za svoju devojčicu. Što se tiče mog bivšeg dečka, ona je sa Marinkom Zovkom bila pre mene, tako da to bi bilo to - rekla je Iva tada za "Telegraf".

Međutim, Iva je sada otkrila da ipak nešto zna o Aneli, te da informacije ima iz prve ruke, ali nije želela da ih otkrije.

- Ne mogu da kažem da smo delile dečke. Moj bivši je bio prvo s njom. Ja nju lično ne poznajem - započela je Iva u jednoj emisiji.

- Ali znaš neke njene tajne - dodala je voditeljka.

- Znam priču iz prve ruke od njega. I tu stajem. Ta tema me uopšte ne zanima - istakla je Grgurićeva za domaće medije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading