NAJGORE UVREDE ELITE: Maja i Aneli se IZVREĐALE pred Janjušem, u sve umešale TRUDNU Aleks i Staniju! Haos u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starlete zatresle zidove Bele kuće žestokom svađom!

NAJGORE UVREDE ELITE: Maja i Aneli se IZVREĐALE pred Janjušem, u sve umešale TRUDNU Aleks i Staniju! Haos u Beloj kući!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sinoć je u spavaćoj sobi Bele kuće došlo do žestokog sukoba između Maje Marinković i Aneli Ahmić, kojoj je prisustvovao i Marko Janjušević Janjuš. Njih dve su ušle u žestok obračun i najniže izvređale jedna drugu. Tokom sukoba su pomenule Staniju Dobrojević, ali i trudnu Aleksandru Nikolić.

- Prva je počela da mi dobacuje i vređa, što mi se obraćaš, ne glumi mi žrtvu, što si došla sad ovde, ja sedim ovde na krevetu a ti si došla da me provociraš. Janjuše, nemoj da se ljutiš ako budem uključim vređalicu - rekla je Maja.

- Šta on ima da se vređa, ko si mu ti, neće te je*ati, on zna kakve ti namere imaš prema njemu, znam da želiš se*s sa njim. Kažeš kao pas da sam te prva provocirala, prva si me počela vređati da me dete gleda dok se je*em po televiziji, sad govoriš da mi je muž spavao sa sestrom - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Maje i Aneli

- Da ja to tvrdim, to nigde nema da čovek spava sa obe sestre, videćeš ti kad te tašta uhvati moraćeš da odgovaraš po Paliluli, to sve zato što si loš čovek - rekla je Maja.

- Pričaj ovde šta si mi sve pričala za Aleks Nikolić i njeno dete, ti si ženo monstrum, pritajeno zlo, bolesno si ljubomorna devojka - rekla je Aneli.

- Ja jesam budala da napravim haos i sve ali bar nisam bolesna kao ti i patološki lažov. Evo ti šta radi i dalje me provocira - rekla je Maja.

- Ona sada da misli o tebi, Janjuše, ona bi mene odjebala, nego budala samo gleda kadar. Jel te boli što sam mu ušla u krevet? Šta ti misliš ko si mi budalo u životu - nastavila je Marinkovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Haos u spavaćoj sobi

- Pa naravno da me boli, kad mu razne ku*ve ulaze u krevet. Ajde otišla ti je guza u desno, kakav je ovo krevet - rekla je Aneli.

- Krevet pun poklona, pogledaj od Stanije poklone, da li te boli to, ti si prodavačica ljubavi, a ona je žena uspela u životu, sigurno te to mnogo boli. Shvatiće on jednog dana ko si ti, ti si iz*ebana žena i to je to. Prvo koferuša, pa piješ blokatore, nabijaš vibrator, sram te bilo - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading