POČASTIO JE ZA OSMI MART: Janjuš poklonio Aneli vrelu akciju, starleta PODIVLJALA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva nije mogla da obuzda strasti ispod pokrivača!

POČASTIO JE ZA OSMI MART: Janjuš poklonio Aneli vrelu akciju, starleta PODIVLJALA! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Janjuš

Takmičari "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se i ovog jutra nakon emisije prepustili strastima ispod pokrivača, te još jednom zatresli "jorgan planinu" u sobi za izolaciju.

Prošlo je nekoliko dana otkako je Janjuš prebacio Aneli što nemaju redovne odnose, a ona je odlučila da udovolji svom dečku. Nakon ovoga, došlo je do još jedne svađe između Aneli i Janjuša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vrela akcija Aneli i Janjuša

Naime, Janjuš je prebacio Aneli što ga nije pozvala u govornicu dok je imala poziv sa rođenom sestrom Sitom Ahmić. Pošto ga je iskulirala on je bio van sebe, pa je zaratio sa njom kao nikad pre u emisiji "Pretres nedelje".

- Da li je moguće da nisi zvala Janjuša da dođe u govornicu i na insistiranje tvoje sestre - pitao je Milan tokom "Pretresa nedelje".

- Nisam ja to čula, ja sam bila u šoku kad sam pričala sa Drvetom. Počela sam da trčim, trebalo je da sluša Janjuš, ali ja sam na slušalicu slušala sestru, tako da on ne bi ni čuo - pravdala se Aneli.

- Žao mi je, ja sam se sinoć naljutio na nju. Ništa nisam tražio sad, hteo sam da vidim da budem tu. Što se tiče toga ja ne znam šta je njoj sestra rekla za mene - rekao je svoje Janjuš, a Aneli je nastavila s pravdanjem:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli je nedavno imala poziv sa sestrom Sitom

- Milane, zašto ga ne bi pozvala, nisam ja otišla negde krišom da pričam sa njom! - bezuspešno se pravdala Aneli u emisiji "Pretres nedelje".

Ipak, izgleda da su sve svađe ostavili po strani, kako su im strasti ponovo podivljale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading