GAZE JE KAKO STIGNU! Oglasila se sestra Jovane Cvijanović! Pomenula Aneli Ahmić, sve se zahuktava!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra nikad iskrenije priča za medije!

GAZE JE KAKO STIGNU! Oglasila se sestra Jovane Cvijanović! Pomenula Aneli Ahmić, sve se zahuktava!

Foto: RTV PINK printscreen

Sestra Jovane Cvijanović, Ivana, sada se oglasila za medije, pa je napisala da su učesnicu Elite žestoko nagazili cimeri, te se nada da će iz svega da izvuče pouku. Ona je za Pink.rs prokomentarisala osude sa kojima se susreće njena sestra.

- Što se Aneli tiče i te svađe, verovatno da je Jovana vređala i ona nju i ako je to istina, Jovana joj sigurno nije rekla iz čista mira da je debela. Dakle to je samo bila njena reakcija, na Aneline akcije - rekla je ona pa se osvrnula na Jovanin odnos sa Urošem Rajačićem:

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana i Uroš

 

- Jovana je bila fenomenalna, oduševljena sam njenim performamsom, što se tiče Uroša on je jedan nebitan lik koji traži samo neku devojku za opstanak. Oni su nešto kliknuli, ali se iskreno nadam da je to bila samo farsa i da tu nema većih varnica. Jovana nikoga ne bi ni za šta koristila, ali joj je on verovatno bio simpatičan, pa je došlo do toga. 

Ona se potom osvrnula i svađe koje je Jovana imala sa drugim cimerima, pa je prokomentarisala optužbe da je nekima uzimala stvari. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

- Jovana je sve, samo lopov nije. Davala je garderobu drugima sve ih je oblačila. Davala je i šakom i kapom i toj Anđeli i Aniti. Ušle su devojke bez osnovnih stvari, Aneli je prvoj dala, Miljani je dala sandale. I onda doživi onakav napad, od ljudi od koje je najmanje očekivala. Baš su je nagazili žestoko, nadam se da će izvući pouku iz tih komentara - kaže Ivana.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading