SESTRA UČESNICE "ELITE" PROGOVORILA O NJENOJ AFERI S PEĐOM MEDENICOM: Ovim detaljima se niko nije nadao!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je isprva podržala sestru u iznošenju laži, sestra Jovane Cvijanović se ipak predomislila i priznala da su sve radile zarad pridobijanja pažnje.

SESTRA UČESNICE "ELITE" PROGOVORILA O NJENOJ AFERI S PEĐOM MEDENICOM: Ovim detaljima se niko nije nadao!

Foto: ATA Images

Aktuelna učesnica "Elite" Jovana Cvijanović, koja već neko vreme u rijalitiju tvrdi da je bila u ljubavnoj vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom, po svemu sudeći priča "lovačke priče" da bi privukla pažnju.

Naime, njena sestra, koja ju je isprva podržala u njenoj manipulaciji, rešila je da otkrije istinu jer ne želi da time naude pevačevoj porodici.

Jovanina rođena sestra Ivana otkrila je sve detalje vezane za njenu navodnu aferu i javno se izvinila poznatom folkeru, te naglasila da nije istina da je Jovana bila u vezi sa njim. 

S obzirom na to da sam želela da zaštitim sestru i pokrijem je u njenoj manipulaciji da jeste imala aferu sa Peđom, a to je zapravo neistina. Ne želim da bilo koga ugrožavam tako što štitim nju i demantovala bih to da je Jovana ikada imala išta sa Peđom. Istina je samo jedna i tvrdim da je Jovana izmanipulisala stvari kako bi sva pažnja bila usmerena ka njoj. Ovim putem bih se izvinila porodici Medenica - rekla je Jovanina sestra za "Blic".

 

Republika

Foto: Instagram.com

Peđa Medenica ni kriv ni dužan uvučen u aferu

 

Inače, Ivana se i nedavno oglašavala ovim povodom, kada je potvrdila navode da je Jovana bila u ljubavnoj romansi sa oženjenim Peđom Medenicom.

Jovana govori istinu, prvi živi svedok sam ja. Na veliku njenu štetu, ona je tu istinu iznela u javnost. Zašto bi neko sebe stavljao u problem i čoveka i njegovu porodicu, lagavši. To nema apsolutno nikakvu poentu. Sve što je rekla, to je apsolutna istina. Peđa i Jovana su se upoznali na njegovom nastupu, to je bio njihov prvi kontakt. Peđa joj je rekao da skoro nije video lepšu devojku od nje. Kasnije smo mi sele kod njega za sto i to druženje se produžilo - ispričala je Ivana laži, kako je sada i sama priznala:

- Peđi sam pustila poruku kada se sve ovo desilo. Podršku u smislu da se potrudi da ovo ništa ne poljulja njegov odnos sa suprugom. To mi je najvažnije. Stvari koje su se dogodile nisu ispravne. Na kraju mi je odgovorio na poruku i napisao: "Sve je u redu".

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading